Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Atomic Tattoo Ink Signal Red 30ml

SKU ATOMIC30-SIGNALRED
Ikke på lager
130,00 kr.

Atomic tatoveringsblæk i Signal Red.

Den innovative formel gør dette blæk skinnende, flydende og let at bruge. Farven spreder sig effektivt under huden på grund af dens gode kvalitetsingredienser, omhyggeligt udvalgt og testet.

Den er let at blande med andre farver, så du kan lave uendeligt mange nuancer. Levende, langtidsholdbare og stærke farver på huden. Atomic farver er velegnet til alle stilarter: Realisme og portræt, landskab, tribal, sort og hud. Produceret i Tyskland med ’Kvalitetsstyringssystem’-certifikat ISO 9000:2000. Komplet med alle de juridiske certificeringer: MSDA-formular med 16 point i Italien og analysecertifikat for hvert pigment og for hver enkelt batch. Alle farver overholder de strenge europæiske lovgivninger ResAP (2008)1 med hensyn til afgivelsen af aromatiske, kræftfremkaldende aminer. PAH og forholdet til indholdet af tungmetaller.

Alle farver er steriliseret for at garantere absolut mikrobiologisk sikkerhed.

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.