KWADRON er nok bedst kendt for deres højkvalitetspatroner og nåle, men du kan være sikker på at deres udvalg af Equaliser mærkede tatoveringsmaskiner er lige så fantastiske!

Alle Equaliser tatoveringsmaskiner er blevet designet af KWADRON i Polen, fremstillet af topkvalitetsmaterialer og perfekt til en lang række tatoveringsstile.

Equaliser Proton var KWADRONs første pen-stil rotary tatoveringsmaskine og besidder et avanceret gearsystem som gør den meget lydløs og pålidelig.

Denne patrondedikerede maskine har en ramme der er fremstillet af den allerhøjeste kvalitet af eloxeret aluminium og tilbyder et komplet fravær af vibrationer.

Vi tilbyder også særskilte 25 mm aluminiumsgreb til din Proton, så du kan benytte disse mens dit andet greb er i autoklaven.

KWADRON fulgte op på Proton ved at udgive en variant der hedder Equaliser Proton Enduro, som har et tilsvarende pen-formet design, men kommer øverst på skalaen med 10 gram mindre i vægt, hvilket gør den nemmere at bruge ved længerevarende tatoveringssessioner.

Equalisers Enduro pen er en meget lydløs tatoveringsmaskine som tilbyder næsten ingen vibrering når den arbejder. Den er ideel til alle former for arbejde, uanset om det er lining, shading eller farvepakning.

Equaliser Mikron fra KWADRON er en utrolig lille og letvægtig rotary tatoveringsmaskine, med en vægt på blot 55 gram!

Dens ergonomiske form gør den meget komfortable at arbejde med, og den er kompatibel med både skrue-på-stil greb og standard patrongreb med en backstem.

Equaliser Mikron Turbo er forskellig fra Mikron ved dens længere, markørpen form, selvom de begge er patrondedikerede rotary maskiner med en 4,5 W Faulhaber motor og 3,5 mm slaglængde.

I modsætning til standard Mikron maskinen, kommer den KWADRON designede Mikron Turbo også med en skjult RCA tilslutning i en 35 graders vinkel for optimal holdbarhed og pålidelighed.

Equaliser Drop Pen er en rotary tatoveringsmaskine med en kompakt, ergonomisk form som passer perfekt i din hånd.

Den måler blot 9 cm i længden og 35 mm i bredden og den lille størrelse på Drop Pen maskinen fra KWADRON, gør den perfekt balanceret og hjælper med at reducere udmattelse under længerevarende tatoveringssessioner.

Centralt placeret i denne Equaliser Drop Pen er en 6 Watts motor, som garanterer et stærkt slag og er egnet til at presse maskinen til at udmærke sig ved enhver tatoveringsstil, uanset om det er lining, shading eller farvepakning.

Equaliser Mini Spike V2 er en rotary tatoveringsmaskine som er kompatibel med både patroner og standard tatoveringsnåle, og tilbyder muligheden for at arbejde med engangs og genanvendelige greb, alt efter hvad du foretrækker.

Selvom V1 var en maskine der var dedikeret til shading, betød tilføjelsen af en justerlig slaglængde fra 2,4 til 4,0 mm, at Mini Spike V2 nu er egnet til lining, shading og farvepakning.

Equaliser Wireless Tattoo Pen er en brugervenlig trådløs tatoveringsmaskine med et indbygget batteri - aldrig mere kabler og strømforsyninger!

Equalisers trådløse maskine har en aluminium husning og et tydeligt digital display samt tre knapper til at betjene maskinen.

Den har en 4,5 W motor, et 3,5 mm slaglængde, direkte drev, og indbygget 'jump start'. Det indbyggede batteri tilbyder op til 8 timers arbejdstid og vil tage cirka 2 timer at oplade til fuld styrke.

Uanset hvilken Equaliser tatoveringsmaskine fra KWADRON du vælger, kan du være sikker på at den vil være en fremragende tilføjelse til din arbejdsstation!