Milano Tattoo Convention er en af de mest prestigefyldte tatoveringsmesser i verden, men eftersom COVID-19 pandemien fortsætter, er den uheldigvis tvunget til at holde dens døre lukkede i endnu et år.

Mens februar normalt ville betyde, at vi ville tage af sted til Milano, betyder nedlukningssituationen at vi gerne vil have en lille genopfriskning af de fantastiske tider som vi har haft på alle de forgangne messer.

Kom med os mens vi tager et tilbageblik på de tidligere Milano Tattoo Conventions og opsummerer vores højdepunkter!

Milano Tattoo Convention 2020 (25th Anniversary Edition)

Sidste år fejrede Milano Tattoo Convention sin 25 års jubilæum, og sikken en måde at markere milepælen på!

Milano Tattoo Convention 2020 oplevede vi fire af vores sponsorerede tatoveringsartister der modtog priser for deres utrolige kunstværker.

Debora Cherrys modtog prisen ‘3, Best of Friday’ for en forrygende neo-traditional tatovering, mens Kindamo fra Alex De Pase’s Or Noir Tattoo Gallery modtog ‘2. Best of Friday’ for en virkelig sej sort og grå bentatovering.

Kindamo fik også prisen for ‘Best Large Black & Grey’ for endnu en utrolig ren tatovering, med Christos Galiropoulos som tog prisen ‘Best Small Black & Grey’ med et helt portræt af Rolling Stones guitaristen Keith Richards.

Finalen på Milano Tattoo Convention 2020 sluttede med, at vi oplevede Jay Freestyle kronet som ‘3rd Best of Show’, for en helt fantastisk BDSM bentatovering som kombinerer farverealisme med pixelkunst.

Milano Tattoo Convention 2019

Milano Tattoo Convention 2019 oplevede vi vores Sandra Daukshta tage to priser hjem for en betagende sleeve, som hun påbegyndte og fuldførte på showet. Første halvdel af tatoveringen, en pæon, vandt ‘3rd Best of Friday’, mens tilføjelsen af to portrætter indtjente  "Best of Saturday" for det fulde arbejde.

Tatoveringsartisterne Kindamo og Mr Nobody fra Or Noir Tattoo Gallery modtog prisen ‘Best Realistic’ for deres sorte og grå samarbejde, mens Rich Harris vandt ‘2nd Best Colour’ for et smukt bentatovering.

Milano Tattoo Convention 2018

Historen gentog sig selv på Milano Tattoo Convention 2018, da vores sponsorerede tatoveringsartister Ryan ‘The Scientist’ Smith og Jay Freestyle vandt ‘Best of Show’ for det andet år i træk, med en fantastisk bentatovering.

Debora Cherrys tog også prisen ‘Best of Friday’ for andet år i deltagelsen, og ‘2nd Best of Saturday’ for to iøjnefaldende neo-traditional tatoveringer. Sandra Daukshtas ugleportræt igen tog beslag på ‘2nd Best of Friday’ prisen og Fernando Bisceglias arbejde blev givet titlen ‘Best Colour’.

Milano Tattoo Convention 2017

Kirsebærret øverst på Milano Tattoo Convention 2017 kagen, var Ryan Smith og Jay Freestyle der vandt ‘Best of Show’ for et imponerende bentatovering.

Priser gik også til Debora Cherrys for ‘Best of Friday’ og Sandra Daukshta for ‘2nd Best of Saturday’.

Vi håber, du har nydt denne opsummering af tidligere Milano Tattoo Conventions og vi håber at se jer alle i Italien så snart som muligt!