FK Irons EXO er en modulær rotary maskine som efterfølger den amerikanske producents Spektra Flux trådløse tatoveringsmaskine og tilbyder ustoppelig energi, uanset om den er tilsluttet via ledning eller trådløs.

Udstyret med den samme 9 Watts børsteløs motor som er i Flux, er EXO ideel til lining, farvepakning og solid farvearbejde, og kræver mindre passering til at mætte blæk, hvorved skader på huden reduceres.

FK Irons EXO maskine inkluderer et 40 mm ergonomisk greb, som gør den mere komfortabel at bruge under længerevarende tatoveringssessioner. Grebet er også fremadvægtet, for at give rotary maskine en penagtig fornemmelse, som hjælper til at eliminere håndledssmerter og giver maksimal nålkontrol.

Der er tre slaglængder at vælge imellem når du bestiller en FK Irons EXO: 2,5, 3,2 og 4,0 mm. Den bedste udgave til dig ganske enkelt handler om præference og den måde du tatoverer på.

Afhængig af din præference, kan FK Irons EXO maskinen bruges enten med ledning eller trådløst. Den inkluderede RCA Bolt gør at du kan bruge tatoveringsmaskinen med en traditionel strømforsyning og RCA kabel, såvel som at tilbyde muligheden for at pardanne rotary maskine med DarkLab Hover strømforsyningen for at aktivere eGive.

Du kan hurtigt og nemt aftage RCA Bolt og udskifte den med en PowerBolt batteripakke med op til 10 timers driftstid, hvis du foretrækker trådløs tatovering. Brugen af PowerBolt tillader dig også at forbinde EXO til DarkLab appen via Bluetooth for fremtidige opdateringer og anvendelse af eGive.

Så hvad er eGive? Som navnet antyder, tillader denne funktion at du kan elektronisk styre mængden af “give,” eller modstand af nålen ved kontakten med huden, på tatoveringsmaskiner – også selv med et direkte drev. Dette gør at tatoveringsartister kan ændre blødheden eller hårdheden af slaget på deres maskiner for at opnå specifikke resultater.

Ved brug af DarkLab appen eller PowerBolt, kan du justere eGive på din EXO eller Flux maskine i 6 indstillinger, fra 0 til 5, hvor 0 er lig med ’no give’ (derfor det hårdeste slag) og 5 tilsvarende er det blødeste slag.

Tjek vores videovejledning ud nedenfor, om hvordan du bruger eGive!