Det har været et spændende år for den australske producent af tatoveringsmaskiner, Inkjecta, med skaberne af det populære Flite Nano udvalg af rotary maskiner, som har lanceret deres længe ventede trådløse tatoveringsmaskine, Flite X1.

Inkjecta Flite X1 er en trådløs, batteridreven rotary tatoveringsmaskine som er propfyldt med innovativ teknologi og tilbyder en overflod af justeringsmuligheder.

Den tilbyder op til 8 timers drift og Flite X1 kommer med to udskiftelige og genopladelige Li-Ion batterier i pakken, såvel som en batterioplader, så du kan justere balancen på tatoveringsmaskinen så den passer til din stil.

Takket være de intuitive indbyggede kontrolelementer, kan du hurtigt og nemt justere både spændingen og nålens dybde på din maskine. Lige som med mange Inkjecta rotary maskiner, er Flite X1 meget let i vægt og når øverst på skalaen med blot 139 g med det lille batteri og 144 g med det store batteri.

Det centrale element i Inkjecta Flite X1 er ikke blot en, men to speciallavede nanoteknologi motorer - en til drivkraften og den anden til justeringen af nålens dybde. Den er også fuld kompatibel med Inkjecta Flite Nano cams og nålstænger.

Husk at se hele vores videoanmeldelse af Inkjecta Flite X1 trådløse tatoveringsmaskine nedenfor!

Inkjecta stoppede ikke der, de fulgte op på udgivelsen af deres første trådløse tatoveringsmaskine med ikke bare en men to greb, som er blevet særligt konstrueret til brug med Flite X1.

Vi introducerer Inkjecta Flite X1 Ergo og Sniper greb, som er kompatible med alle de store patronmærker. De kan også udsættes for fuld autoklavering, de er ergonomisk designede og tilgængelige i forskellige materialer, vægt, størrelser og farver, så de kan passe til din tatoveringsstil og præferencer.

Som navnet antyder, kommer Flite X1 Ergo greb med et ergonomisk design som er behageligt at holde på under længerevarende tatoveringssessioner. X1 Ergo grebene er fremstillet af en af to materialer: aluminium og delrin. Den sidstnævnte værende det ideelle materiale der benyttes i dele der er designet til at erstatte metal.

Inkjecta fulgte op på fremstillingen af disse Ergo greb med Flite X1 Sniper greb, som har en slankere profil og er tilgængelige med to diametre: 30 og 35 millimeter.

Lige som med Ergo grebene, er Inkjecta Flite X1 Sniper grebene fremstillet af enten aluminium eller delrin. Delrin udgaverne værende en smule lettere end deres Ergo modstykker.

Både Flite X1 Ergo og Sniper grebene er et must for tatoveringsartister som bruger Inkjecta Flite X1 trådløse tatoveringsmaskine. Du kan tjekke vores videoanmeldelse af grebene ud nedenfor!