Micky Sharpz spole-tatoveringsmaskiner er nogle af de mest genkendelige i tatoveringsbranchen, med mange tatovører i hele verden der bruger en eller flere som deres daglige maskiner.

Vi tilbyder et udvalg af højkvalitets spolemaskiner fra Micky Sharpz, inklusiv linere, shadere og farvepakkere med en af fire rammer: messing, bronze, støbejern eller rustfrit stål. Hver eneste Micky Sharpz spolemaskine er individuelt nummereret og kommer med et ægthedscertifikat.

Med så mange tatovører der forbliver loyale mod en Micky Sharpz spolemaskine, vil vi gerne tage et kig på nogle af favoritterne i sortimentet og muligvis finde dine næste maskiner!

Micky Sharpz Bronze Micro Dial tatoveringsmaskine – liner

Spole-tatoveringsmaskinen Bronze Micro Dial fra Micky Sharpz er fremstillet af phosphorbronze og har en lille ‘T Dial’-type ramme, som er blevet reduceret for hurtig positiv struktur. Den har også kraftfulde, højopløsning H/D-spoler og en splitring hurtigudskiftningsenhed.

Med en vægt på cirka 250 gram kører Micky Sharpz Bronze Micro Dial som en drøm og er perfekt til linjer.

Micky Sharpz Stainless Steel Hybrid tatoveringsmaskine – liner/farve/shader

Micky Sharpz designede Stainless Steel Hybrid til at inkludere hovedfunktionerne fra verdens fineste spolemaskiner. Stainless Steel Hybrid er meget robust og problemfri i drift, samtidig med at den også er elegant afbalanceret og kraftfuld, og er ideel til linjer, skygger og farvepakning.

Denne spole-tatoveringsmaskine er fremstillet af rustfrit stål og har en vægt på cirka 235 gram, og med en højkvalitets præcision formstøbning, der sikrer perfekt tilpasning af komponenter. Den kommer også med Sharpz højopløsnings magnetiske spoler og en splitring for hurtig rørudskiftning.

Micky Sharpz Brass Hybrid tatoveringsmaskine – liner/farve/skygger

Tatoveringsmaskinen Micky Sharpz Brass Hybrid er tilsvarende dens rustfri stål modstykke ovenfor, med undtagelsen af en smuk messingramme – som tilføjer ekstra 10 gram til maskinen for en samlet vægt på 245 gram.

Ligesom med den rustfrie stål version, udmærker Brass Hybrid-maskinen sig ved linjer, skygger og farvepakning og kommer med den samme formstøbning, højopløsnings magnetiske spoler, og splitring hurtigudskiftningsenhed.

Micky Sharpz MkIV Hornet tatoveringsmaskine – farve/shader

Micky Sharpz MkIV Hornet er en gammel favorit som er blevet designet til at være alsidig og effektiv, og vil indsætte farve smidigt og skygge med lethed.

MkIV Hornet spole-tatoveringsmaskinen er fremstillet af støbejern og forstærket med messingbeslag. Den kører som en drøm og er bedst under pres.

Den er øverst på skalaerne med cirka 260 gram, og MkIV Hornet kommer med højopløsnings magnetiske spoler med gennemsigtige låg og en maxi-greb hurtigudskiftningsenhed.

Micky Sharpz MkIV Line-O-Graph tatoveringsmaskine – liner

Maskinen MkIV Line-O-Graph er specialdesignet af Micky Sharpz til skitsering og bruges i forskellige variationer af mange tatovører i hele verden.

Den er fremstillet af støbejern og forstærket med messingbeslag og MkIV Line-O-Graph spole-tatoveringsmaskinen har et hurtigvirkende, reduceret design for jævne, positive linjer og vejer blot 240 gram.

MkIV Line-O-Graph har også en slidset front kontakthul for maksimal justering, højopløsnings magnetiske spoler med gennemsigtige låg og en maxi-greb hurtigudskiftningsenhed.

Micky Sharpz Iron Tribute tatoveringsmaskine – shader

Micky Sharpzs Iron Tribute spolemaskiner er specialbygget og indstillet til at køre så tæt på som de kan til de berømte gammeldags tatoveringsmaskiner.

Fremstillet af støbejern og efterbehandlet i sort olie, så det er virkelig en maskine med et fremragende udseende!

Iron Tribute-maskinen er ideel til nuancer og vejer omkring 240 gram. Den kommer udstyret med højopløsnings magnetiske spoler og en maxi-greb hurtigudskiftningsenhed lige som mange andre maskiner i sortimentet.

Uanset hvilken spole-tatoveringsmaskine du vælger fra Micky Sharpz sortimentet, kan du være sikker på, at det vil blive en fremragende daglig arbejdskraft! Hvis du har brug for hjælp med at vælge en bestemt model til din tatoveringsstil og præferences, skal du ikke tøve med at kontakte os i dag!