Træningshud er en ægte revolution og er en fremragende tilføjelse til enhver tatovørs udstyr! Designet til at efterligne strukturen og fornemmelsen af rigtig hud, er dens hovedformål at hjælpe lærlinge og spirrende tatovører og tilsvarende, til at lære tatoveringsteknikker under virkelige forhold.

Træningshud kan være et uvurderligt værktøj for tatovører som er ved at påbegynde deres karriere. Brug af træningshud er en fremragende måde for lærlinge, at lære hvordan de sikkert udnytter deres maskine og udvikler deres færdigheder, før de tager springet og tatoverer deres første kunder.

Nu behøver nybegyndende tatovører ikke længere at træne tatovering på appelsinskræl, eller endda grisehud, når de starter op i branchen. Træningshud tager virkelig tingene op på et højere niveau!

For mere erfarne tatovører er brug af træningshud en fremragende måde, hvorpå de kan finpudse deres eksisterende evner, afprøve nye stile og stolt fremvise deres arbejde i tre dimensioner.

Træningshud kommer i mange forskellige forme og størrelser. Fra firkantede genanvendelige ark til en bred vifte af silikone kropsdele, lagerfører Killer Ink et udvalg af produkter der er velegnede til enhver tatovør der er på udkig efter at styrke deres håndværk. Her er vores guide til de bedste af dem!

Reelskin

Reelskin er elsket af tatovører der leder efter træningshud med en kvalitetsmæssig og virkelighedstro fornemmelse. Her hos Killer Ink er vi stolte over, at lagerføre et udvalg af Reelskin-produkter, inklusiv syntetiske træningsark, en syntetisk træningsarm og et syntetisk kranie der kan tatoveres.

Reelskin-produkter er særligt designet til at give en realistisk tatoveringsoplevelse. En af vores foretrukne produkter fra mærket, er Reelskins syntetiske træningsark, der er håndlavet og har en dobbeltsidet tekstur, med en elastisk fornemmelse der tilpasser sig ligesom menneskehud.

Reelskins træningsarket har en skinnende side, der er perfekt til at fremstille ren linjearbejde og anvende stenciler. Mens den anden side er mat og har en fin tekstur, der er designet til at replikere mikroskopiske porer i huden.

Reelskin er også designet, så du kan anvende skabelonvæske på det, uden at det forbliver vådt. Samt, i modsætning til anden træningshud, kan Reelskin tørres ren, uden at efterlade pletter eller blækrester, så du ender altid med en pæn og ren tatovering.

A Pound of Flesh

Vi er også stolte over, at kunne levere syntetisk hud der kan tatoveres, formet ligesom realistiske lemmer, fra A Pound of Flesh. Mærket blev skabt af tatovørerne Shaun Miller og Abraham Cobaxin, der ønskede at tilbyde nye tatovører en innovativ måde at træne tatovering på og vokse i deres selvtillid.

Shaun og Abraham begyndte, ligesom mange andre tatovører, ved at tatovere sig selv og med tiden villige familiemedlemmer, men de opdagede en åbning i markedet for deres revolutionerende produkter. De løste et problem; hvordan man kan træne tatovering, uden at underkaste venner og familier til stadig spirende talent og risikere at foretage uoprettelige fejltagelser.

Væk er de dage, hvor spirende tatovører kun havde meget få muligheder til rådighed for, når det handlede om at lære hvordan man tatoverer. Nu kan de få fingrene i dette fantastiske alternativ!

Produkter fra A Pound of Flesh er også perfekte til mere erfarne tatovører, der virkelig ønsker at fremvise deres evner og håndværk. Det er en fantastisk måde, hvorpå de kan levere en realistisk arbejdsportefølje til deres kunder og lade dem se deres arbejde på førstehånd så at sige, frem for blot livløst på papir.

Killer Ink kropsdele

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi også vores eget udvalg af kropsdele der kan tatoveres. De ser nok ægte ud, men ingen grund til bekymring, de er komplet syntetiske!

Killer Ink Body Parts-rækken omfatter træningshud der er designet til at se ud som hænder, arme, fødder, ben og endda et hoved til at træne kosmetisk tatovering.

Hvis du er i tvivl om, hvilke træningshud og syntetiske kropsdele der er de bedste til dig og din tatoveringsstil, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os i dag, og vi vil hjælpe med at lede dig i den rigtige retning!