Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Cheyenne Hawk Thunder pakke med drive + greb + power supply i sølv

SKU CHE-THU-FULL-SIL
Ikke på lager
Fra
6.405,00 kr.

Cheyenne Hawk Thunder er en komplet, alt-i-én maskine, som kan bruges til al type tatovering. Den giver hurtige strøg og punkter, og er meget kraftfuld, hvilket gør den fremragende til at lave kanter.

Så hvad er nyt i denne opdaterede version?

Det handler om kraft! Alle tatoveringsstilarter og koncepter er nu muligt, uden det mindste tab i kvalitet. Linjer, skygger og farvelægning kan produceres i bedste kvalitet, med kun en maskine!

Stroken er blevet dramatisk forøget op til 4mm. Den forøgede stroke-længde i forening med rotationshastigheden på den nye drive, samt med optimeringen af motoren, giver høj hastighed og acceleration. Motorens kraftfordeling bruges nu langt mere effektivt. Dette kan ikke kun føles - du kan også høre det!

Hvad har ikke ændret sig?

Den er særpræget, og det ergonomisk korrekte design er stort set det samme. Den tekniske præcision som er fremstillet i Tyskland. Det alsidige udvalg af nålepatroner er perfekt til alle koncepter og stilarter.

Tekniske Data

  • Stroke (mm): 4
  • Nåleamplitude (mm): 4.5
  • Vægt (g): 77.5
  • Nominel spænding: 5-12V
  • Frekvens: 70-170 punkter per sekund

Sættet er komplet, inklusiv Cheyenne greb og en strømforsyning efter dit valg. Cheyenne grebene fås i 21mm og 25mm i diameter, og du kan vælge enten PU1 eller PU2 strømforsyningen.

Killer Ink Barrier Grip Sleeves er også tilgængelig som beskyttelse til dit greb, mens i brug.

NB: Med dette produkt får du 24 måneders garanti, som er gyldig direkte med Cheyenne.

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.