Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Day of the Dead: Tattoo Art Collection - Edition Reuss

SKU BK-DOTD
På lager
297,60 kr. 297,00 kr.

Alle illustrationerne i Day of Dead: Tattoo Artwork Collection, deler et fælles tema: en lyst til livet og ærefrygt overfor døden - udforsket i malerier, tegninger, fotografier og skulpturer. Denne bog repræsenterer et kompendie med kranier og Catrinas med en imponerende kunstnerisk bredde, og er en værdifuld kilde til inspiration til nutidige tatoveringsillustrationer.

Kranier og Catrinas er de mest signifikante karaktertræk for Mexicos traditionelle fejring af dødens dag, også kaldet El Dia de los Muertos. Disse er smukt illustreret i fulde, gengivende farver. I dette massive bind, har Edgar Hoill samlet en række anerkendte tatovører fra hele verden, som unikt har fortolket det ikoniske for denne hellige dag.

Calaveras, oversat:"kranier", er kunstnerigt vist i forskellige former i illustrationerne. Billeder af Catrina, også kendt som den hemmelige dronning af døden, bliver i denne bog vist som noget kunstnerne kan grine af i stedet for at frygte. Det gælder i det hele taget ift. døden. Derudover er mange af disse sider fyldt med smukke kvinder med transparante skeletdele over ansigterne, som får en til at tænke på glæden og smerten ved kærlighed.

Tekniske Data

  • Stort format: 24.5cm x 31.5cm
  • Tekst på engelsk og tysk
  • 150 kunstnere
  • 202 billeder
Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.