Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Bob Tyrrell DVD - Method To My Madness

SKU DVD-BOBTYRRELL
På lager
692,00 kr

Bob besøger en internationalt kendt tatoveringsbutik i Easthampton, Massachusetts. Denne DVD er et sammenkog af et 11 timers langt webinar som Bob gav under hans besøg.

I den første DVD fra Bob, forklarer han dybdegående den trinvise proces af at udføre en detaljeret og perfekt gengivet portrættatovering. Han forklarer valg af maskine, opsætning, valg af nåle og blækpræferencer. Her er din chance for at kigge en af de helt store sort/grå tatoveringsmestre over skulderen. Få hidtil uset adgang til Bob Tyrrell metoder, teknikker og best practice.

Inkluderet i denne DVD er et omfattende slideshow fra Bobs seminarer, som han har præsenteret på tatoveringsmesser over hele kloden. Bob fremhæver sit tidligere arbejde og hans grunde til specifikke valg under skabelsen af disse tatoveringer.

Du får mulighed for at side i bås med Bob, mens han tager dig i hånden fra opsætning, fotoreferencer, til skabelsen og brug af stencilen – efterfulgt af en vejledning i strøgene i hans realistiske portrættatoveringsstil. Kameraet fokuserer på Bobs nåle, så du ser blækket gå i huden, så du virkelig forstår hans metode!

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.