Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Intenze Bowery Ink by Stan Moskowitz Black 30ml (1oz)

SKU INTBOW30-BLK
På lager
155,00 kr.

Sort Bowery tatoveringsblæk, af tatoveringslegenden Bowery Stan Moskowitz. Farven er sammensat til at indeholde samme ægthed, som de farver der blev brugt ved Bowery.

Her er en udtalelse fra Bowery Stan...: "Mit navn er Stanley Moskowitz, søn af sømand Willie Moskowitz, som arbejdede for legenden Charlie Wagner. Jeg tatoverede første gang i en alder af 12 år. Det var en tatovering af en blomst på min far ben, mens Billy Jones (Jonesy) så på – jeg kom senere i lære hos ham. Som 14-årig, begyndte jeg at tatovere fuldtid ved Bowery, og jeg har aldrig set mig tilbage siden. Pigmenterne i denne boks er i overensstemmelse med de farver som blev brugt i Bowery, og er min måde at sige tak til min far og Jonesy, for at holde traditionerne i live. Hvis du leder efter farver til ægte tatoveringer i Old School stil, skal du bare bruge disse farver. Tak for din støtte. Jeg ønsker dig held og lykke, og Guds velsignelse over dine tatoveringer!” - Bowery Stan.

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.