Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Komplet sæt med 6 stk. Intenze Ink Bob Tyrrell farver 30ml (1oz)

SKU INTBOB-SET/30
Ikke på lager
985,00 kr.

Bob Tyrrell er en af verdens førende tatoveringskunstnere, når det gælder sort og grå. Lige så teknisk nyskabende, som den er ærefrygtindgydende, er Bob™s unikke stil forankret i hans egne blandeteknikker. Han har egenhændigt revolutioneret branchen og denne måde at arbejde på, og jeg er sikker du er enige i, at hans arbejde er helt fantastisk.

I samarbejde med Intenze, har Bob udviklet det yderligere og sammensat en sort og grå pigmentserie, der giver andre kunstnere værktøjer, der hjælper dem op på hans niveau af klarhed, realisme, værdi og kontrast.

Det er med denne serie, at Bob og Intenze håber, at du vil løfte dit sorte og grå tatoveringsarbejde til et højere niveau.

Sættet indeholder følgende seks farver:

  • Dimension Black
  • High White
  • Sculpting Black
  • Light Tone
  • Medium Tone
  • Dark Tone

Nogle inspirerende ord fra Bob...

"Jeg håber du kan lide dette blæk! Der er nogle forskellige måder, du kan bruge det på, som jeg gerne vil forklare hurtigt. Når jeg bruger alle flasker i sættet, bruger jeg mellemstore blækkopper i plast. Jeg sætter otte kopper op i alt; syv mellemstore kopper på 11 mm, og en lille kop på 9 mm til High White .

Jeg sætter seks kopper sammen, og placerer en kop mere lidt væk fra de andre seks. Koppen lidt væk er til Dimension Black . Den næste kop er til Sculpting Black , followed by Dark Tone , Medium Tone , Light Tone , og to kopper almindeligt destilleret vand. Den lille kop til High White sætter jeg bag den sorte opsætning.

Er du forvirret? Haha! Jeg bruger kun Dimension Black til alt ensfarvet sort, som jeg laver i tatoveringen, hvad enten det er et portræt, en unik dæmon eller noget helt andet.

Når jeg ønsker at føre en grålig skygge fra den ensfarvede sorte, skifter jeg til Sculpting Black , og changerer den ud fra Dimension Black . Herfra kan du starte med gråtonerne. Husk, der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre tingene på, og der er ingen magisk teknik til sort og gråt arbejde. Enhver persons teknik er forskellig, men vi forsøger alle sammen at opnå de samme resultater, som er fyldig, glat sort og grå!

Når jeg arbejder, dypper jeg ikke bare i én kop af gangen. Nogle gange gør jeg, og andre gange dypper jeg i to kopper på samme tid at få en anden nuance. Det er utroligt vigtigt at bruge vand, og du kan købe en separat tom flaske, hvis du vil have det til at matche resten af sættet. Bare fyld den op igen med almindeligt destilleret vand.

Den anden måde, jeg bruger blæk på, er når jeg gerne vil holde alting enkelt, og bruger store blækkopper i plast på 14 mm og sætter fire kopper op. Tre sammen og en lidt væk som er til Dimension Black . De næste tre kopper er Sculpting Black , Medium Tone og destilleret vand. Jeg er at eliminerer Dark Tone og Light Tone . Jeg kan opnå de samme resultater, det handler bare om måden, man dypper på. Når det gælder knap så avancerede kunstnere, ville jeg bruge den første metode først.

Om du vil prøve den anden metode, når du har vænnet dig til det, er op til dig. Hvis du kan lide den første metode, kan du bare holde fast i den. Jeg har venner, som er nogle af verdens bedste med sort og grå, og nogle bruger en masse kopper, mens andre kun bruger en kop sort og en kop vand.

Som jeg sagde, handler det om måden, du dypper på. Husk, når det gælder tatoveringer, er der ingen rigtig eller forkert måde at gøre tingene på. Bare gør arbejdet så godt som du på nogen måde kan gøre det!

Fortæl hvordan du selv bedst kan lide det, jeg vil elske at høre noget feedback! "

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.