Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Pakke med 5 stk. Pre-Cut ark Dermalize Pro - beskyttende Tattoo film - 15cm x 10cm

SKU DERMALIZEPRO-SHEETS
På lager
47,00 kr. 37,60 kr.

Dermalize er en alt-i-en aftercare for den første fase af helingen af en tatovering. Det er en film, som fungerer som en anden hud ' at beskytte tatoveringssåret fra bakterier, og er på samme tid gennemtrængelig, så huden kan "ånde". Filmen hjælper huden til at helbrede naturligt indefra og ud, ved at bruge kroppens naturlige væsker og enzymer, som garanterer smukke helede tatoveringer.

Den tynde selvklæbende film giver et fugtig helende miljø under den oprindelige, og mest kritiske, helbredende fase af en tatoveringssår. Det beskytter den nye tatovering fra friktion og giver en vandtæt, antibakteriel barrikade som forhindrer, at patogener og forurenende stoffer kommer ind i såret. Filmen er åndbar, lukker ilt ind, og lader overskydende fugtdampe komme fri fra såret. Det er let at bære, smidigt og elastisk, og er derfor muligt at placere overalt på kroppen og holder i flere dage. Ikke mere skorpedannelse, ingen risiko for smitte, ingen gnidning fra tøj eller andre eksterne faktorer vil skade tatoveringen. Kun en smukt helet tatovering, som er efter planen!

Kunstnere som Alex de Pase, Randy Engelhard og Jeff Gogue, har testet og brugt Dermalize i efterhånden lang tid, og har set utrolige resultater i deres helede arbejde.

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.