Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Lærling

75 varer

Filtrer

75 varer

Filtrer

Lærling FAQ's

Hvad er forskellen mellem spole-og roterende maskiner?

Spole tatoveringsmaskiner er den originale tatoveringsmaskine, baseret på design af den første elektriske tatoveringsmaskine skabt af Samuel O'Reilly. Spole tatoveringsmaskiner er en mere manuel type maskine, der kræver regelmæssig vedligeholdelse og justeringer af skruelængder og kontaktpunkter. At bruge en spole er lidt mere teknisk end en roterende, de giver en højere støj, og de kommer ikke i trådløse former. Roterende tatoveringsmaskiner er normalt designet til plug-and-play handling, med justeringer lavet på en mere brugervenlig måde. De er lettere og kan være trådløse, men de koster også væsentligt mere. Du kan også finde hybridmaskiner, som vil have visse elementer af begge typer.

Hvad betyder begrebet "slaglængde"?

Slaglængde (også kendt som maskinens "kast") refererer til den afstand, som nålen bevæger sig ind og ud af maskinen i én rotation. Maskinslag påvirker, hvor hårdt maskinen slår, da et længere slag giver nålen mulighed for at opbygge mere momentum, og også hvor hurtigt nålen bevæger sig. Slaglængde har en effekt på din maksimale nåldybde, men er ikke nødvendigvis forbundet. De fleste roterende tatoveringsmaskiner kommer med en fast slaglængde, men i nogle modeller kan den justeres.

Hvilke kabler skal jeg bruge til min maskine?

Hvis du arbejder med en trådløs tatoveringsmaskine, er de eneste kabler, du skal bruge, dem til at oplade din batteripakke! Men hvis du bruger en tatoveringsmaskine med en kablet strømforsyning, har du helt sikkert brug for et strømkabel at arbejde med. De fleste roterende tatoveringsmaskiner bruger RCA-kabler, men nogle bruger i stedet et mindre, lettere 3,5 mm DC-kabel. Til spole tatoveringsmaskiner skal du sandsynligvis bruge en traditionel klemmeledning. Vi anbefaler at købe kabler af høj kvalitet for at beskytte din maskine.

Hvordan forstår jeg nålkonfigurationer?

Nålkonfigurationer kan helt sikkert være forvirrende, men det er meget vigtigt, at du lærer at læse dem. Der er normalt tre dele af en nål, du skal forstå - nåldiametrene, antallet af nåle og den konfiguration, som nålene er i.

For nåldiameter vil målingen være angivet enten i et millimeterformat (f.eks. 0,35 mm) eller i en gauge - 12 gauge er 0,35 mm, 10 gauge er 0,30 mm, og 08 gauge er 0,25 mm.

Antallet af nåle i en konfiguration er normalt et ulige tal og kan være så lavt som kun 1 nål og så mange som 49 eller endda mere.

Selve konfigurationen refererer til den måde, nålene er placeret på. De fleste standardtyper er Round Liners, Round Shaders, Magnums, Flats og Soft Edge Magnums, selvom nye stilarter og konfigurationer bliver skabt hele tiden!

Hvordan kan jeg blande eller fortynde tatoveringsblæk?

De fleste tatoveringsfarver kan simpelthen blandes sammen for at skabe en ny nuance eller justere en nuværende, selvom de ikke er fra samme mærke. Det eneste du skal huske på er, at forskellige blæk har forskellige tykkelser, hvilket kan påvirke, hvordan de kombineres - du kan bruge en farveblandingsløsning til at hjælpe med det.

For et blæk, der er for tykt, kan du fortynde det med destilleret eller steriliseret vand. Nogle kunstnere foretrækker at bruge glycerin – en almindelig ingrediens i tatoveringsblæk – eller troldnød, som også har beroligende egenskaber. Ideelt set ville du matche bærevæsken i dit blæk til din fortyndingsvæske.

Hvordan rengør jeg syntetisk hud?

Syntetisk hud kan rengøres med grøn sæbe, men da du ikke behøver at bekymre dig om de samme bekymringer som med ægte menneskehud, kan du også bruge alkoholbaserede rensemidler på den. Tjek venligst instruktionerne for syntetisk hud, før du bruger noget, du ikke ville bruge på huden.

Hvis du har brug for en tatovering kit, så du kan træne din din lærling nogle grundlæggende tatovering teknikker, så er Killer Ink sortiment af Tattoo Kits perfekt fordi de indeholder alle de grundlæggende udstyr din din lærling får brug for.

Vi sælger en række sæt: lærling, mellemliggende, avanceret og ekspert, sættene som indeholder alt hvad din lærling har brug for at komme i gang, herunder tatovering maskiner og tatovering blæk, fodpedal og clip cords, greb, tips og blæk kopper.

Killer Ink Tattoo har også en række øveskind, således at lærlingen vil være i stand til at opleve følelsen af at arbejde på menneskehud. Fra blanke øveskind, til øveskind med motiver samt øvehoveder, øjne og læber, som er perfekte til permanent makeup uddannelse.

Lærlinge videoer

Install Killer Ink Tattoo App Install