Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Dragonhawk

18 varer

Filtrer

18 varer

Filtrer

Dragonhawk er producenten bag en lang række prisfornuftige roterende maskiner til permanent makeup og hovedbundsmikropigmentering.

Alle Dragonhawks roterende maskiner er lette i vægt, såvel som lydløse og stabile under driften, hvilket giver dig mulighed for at skabe præcise PMU og SMP-resultater. Maskinerne er nemme at betjene og derfor egnede til faglært personale, uanset niveau.

Vores udvalg af Dragonhawk PMU og SMP-maskiner inkluderer de populære Arena og Mast Nano, som er resultatet af mere end 20 års erfaring med fremstilling af maskiner. Både Arena og Mast Nano er penlignende roterende maskiner, der er perfekte til en bred vifte af PMU og SMP-teknikker. Mast Nano tilbyder også trådløs drift for optimal frihed under procedurer - så aldrig mere kabler eller strømforsyninger der roder på din arbejdsstation!

Hver eneste Dragonhawk maskine er kompatibel med universelle Cheyenne-type PMU-magasiner, der giver dig mulighed for at mikse de roterende maskiner med dit foretrukne nålmagasinmærke, og skifte dem hurtigt og nemt under brugen.

Install Killer Ink Tattoo App Install