Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Garanti

Vi sælger kun tatovering udstyr af høj kvalitet, så det er meget usandsynligt at opleve nogen problemer med vores forsyninger.

I det usandsynlige tilfælde, du ønsker at returnere en vare, tilbyder vi en fuld 14 dages pengene tilbage garanti på alle køb, så længe de er returneret til os i nøjagtig samme helt ny forseglet tilstand de ankom til dig i, minus leveringsomkostningerne. Dette løfte udelukker tatovering nåle, tatovering greb, tips, rør, trykfarver og andre produkter, hvor reparation eller returnering af produktet ikke håndteres af Killer Ink.

Eventuelle gældende returnerede produkter, som ikke er i den oprindelige tilstandsom de varda de blev afsendt, kan straffes med en 10% ompakning afgift eller i nogle tilfælde tilbagebetaling vil blive afvist. I sådanne tilfælde er det op til kunden selv at hente varerne fra os eller betale for de varer der skal returneres til dem.

Defekte varer - Et køb som kan virke defekt og er under garanti kan returneres til os for reparation / udskiftning. Det er kundens ansvar at pakke varerne godt, så de kommer tilbage til os intakt. Vi anbefaler, at du sender pakken med en forsikret, sporbar leveringsmetode. Når pakken er modtaget, vil den returnerede vare kontrolleres. Hvis det returnerede produkt faktisk har ingen fejl og ikke er blevet ordentligt undersøgt af kunden, vil det være kundens ansvar at afhente varen fra os, eller betale for at få det tilbage.

Hvis returnering godkendes. Refunderer vi eller udgør et kreditnota for returfragten afholdt af kunden, når vi modtager en gyldig faktura af kundens tilbagesendelse omkostninger.

Enhver tilbagesendelse af produkter til Stigma-Rotary ®, Cheyenne Hawk, Critical strømforsyninger og termiske printere håndteres direkte af de respektive selskaber selv. Dette sikrer den hurtigst mulige teknisk support og fejlfinding, hvis et problem opstår.

I alle tilfælde, bedes du kontakte os først for rådgivning om hvordan du skal fortsætte.