Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Tatoverings Nåle

Leder du efter tatoveringspatroner? Klik her

Killer Ink Tattoo har alle typer af tatoveringsnåle og patroner som du nogensinde kan få brug for til at producere den perfekte tatovering. For at skabe det bedste værk er det vigtigt at du bruger tatoveringsnåle og patroner som kan give dig præcision, konsekvent høj kvalitet og nøjagtige linjer.

Vores eget mærke af Killer Ink Tattoo patroner (Stellar og Precision) og tatoveringsnåle er alle af en kvalitet der er kontrolleret efter de højeste standarder.

Uanset hvilken type tatoveringsnålpatron du søger, fører Killer Ink Tattoo alle konfigurationer af patroner i vores onlinebutik, Perfekt til lining, shading og farvefyldning.

Killer Ink Tattoo Stellar nålepatroner er kvalitetspatroner med præcisionsloddede nåle. Patronen er gennemsigtig og giver komplet overblik over nålen under tatoveringen. Tilgængelig i round liner, round shader, magnum og soft edge magnum konfigurationer.

Vi har også forskellige størrelser og konfigurationer af tatoveringsnåle. Killer Ink Tattoos store udvalg af tatoveringsnåle er i overensstemmelse med den højeste standard, er af bedste kvalitet og fås til den bedste pris for dig.

Du kan vælge mellem vores egen Precision (#12), Double Zero (#10) og triple zero Bugpin (#08) tatoveringsnåle i enten Round Liner (RL), Round Shader (RS), Curved Magnum (CM), Magnum Weaved (M1), Magnum Stacked (M2) eller Flat (F) konfigurationer.

Vores onlinebutik har også KWADRON patroner, Cheyenne HAWK og HAWK Craft patroner, Stigma-Rotary® patroner, Magic Moon patroner og TattooSnap Sterile patroner. Vi har også hele serien af KWADRON tatoveringsnåle og Magic Moon nåle.

Vi har også vores eget mærke af piercingnåle og Braun Introcan sikkerhedsnåler.