Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Tatoverings Nåle

Leder du efter tatoveringspatroner? Klik her

Tatoverings Nåle FAQ's

Nålens dybde til tatovering For at arbejde hen imod læderhuden skal nålen stikke ud af enden af spidsen med mellem 1 og 2 mm – det kalder vi tatoveringsnålens dybde. I starten af din tatoveringskarriere er det bedst at have nålen ud i præcis denne længde og måle med en lineal, da dette forhindrer dig i at komme til at gå for dybt og ramme underhuden. Med tiden vil du være i stand til at bedømme afstanden med det blotte øje. Der er ingen reel forskel mellem nåldybde til lining og shading!
Hvor mange nåle er der i en tatoveringsmaskine? En tatoveringsmaskine har ingen nåle – nålene er til engangsbrug, smides væk efter brug, og tilføjes til maskinen! Hvis vi taler om nålgrupperinger, kan de komme i en enorm variation og konfigurationer! Beskrivelsen af nålen vil fortælle dig, hvor mange individuelle nåle der er loddet sammen for at skabe det, vi kalder tatoveringsnålen. En tatoveringsnål kan have så få som 1 og så mange som 49 nåle, som det kan ses i vores store shader-konfiguration.
Hvordan påfører man blæk på en tatoveringsnål? Tag din flaske med tatoveringsblæk og hæld blækket i individuelle blækhætter til brug under sessioner - dette sikrer, at du aldrig dypper de forurenede nåle tilbage i en flaske, der vil blive brugt til andre kunder. Smid altid dit ubrugte blæk væk! Mens din tatoveringsmaskine kører, dyp spidsen ned i blækhætten og lad maskinens bevægelse trække blækket op og ind i beholderen – pas på ikke at ramme siderne eller bunden af hætten. Du kan gøre dette uden at maskinen kører, men du kan ende med mere overskydende tatoveringsblæk i beholderen, da nålens bevægelse ikke skubber den ud. Så det er bedst at have din maskine kørende, mens du dypper.
Sådan rengøres tatoveringsnåle imellem farver Når du indretter din arbejdsstation inden tatoveringen, bør du stille en lille kop med vand på siden. Når du skifter blækfarver, skal du blot dyppe dine nåle i koppen og lade din maskine køre i et par sekunder. Tag tatoveringsnålene ud af koppen og stop din maskine, så du kan tørre overskydende fugt af med et stykke køkkenrulle. Det er vigtigt at have tørre nåle, før du dypper i din næste blækfarve, ellers kan du potentielt fortynde eller tone blækket. Pas på ikke at få fnug fra køkkenrullen på din spids eller på dine nåle!
Hvilken størrelse nål til en traditionel tatovering? Traditionelle amerikanske tatoveringer er defineret ved dristige, sorte konturer, minimal skygge og meget mættede og pakkede farver. Dette eliminerer behovet for nogle få typer af tatoveringsnåle, men er stærkt afhængig af store konfigurationer af linere, såsom en 14 rund liner. Til den rigt mættede farve skal du bruge den største magnum-konfiguration, der passer inden for linjerne – du vil opdage, at de fleste traditionelle tatovører fortsat har en tendens til at holde sig til flade magnums frem for nyere konfigurationer såsom buede magnums.
Hvilke mål har tatoveringsnåle? De fleste tatoveringsnåle har en af følgende tre mål: #08 (Bugpin), #10 (Dobbelt Zero) og #12 (Standard). Diameteren på nålen fremgår nogle gange i mm, og nogle gange i tykkelse. For eksempel, en #08 tykkelse nål er 0,25 mm, mens en #10 tykkelse er 0,30 mm og #12 tykkelse er 0,35 mm.
Hvilken nål skal man bruge til at farve en tatovering? Flade og magnum er de mest populære konfigurationer til farvefyld/pakning - ideelt set skal du bruge en så stor nålgruppe som muligt for at udfylde området hurtigere og på én gang. Magnum med buede eller bløde kanter kan bruges til at skabe farvedybde, mens flade er perfekte til nuancer i geometriske design. Stablede magnums kræver mindre passage over huden, hvilket gør dem mere behagelige for din kunde og potentielt nemmere at opnå det rette mætningsniveau. Til mindre områder kan du blot bruge en rund shader og nogle gange endda bruge en rund liner til detaljer i farvede dele eller fremhævninger!
Hvilken nål skal man bruge til tatoveringskontur? Runde linere er de mest populære konturnåle, selvom tykkelsen på den tatoveringskontur, du ønsker at lave, vil blive påvirket af antallet af nåle i grupperingen, samt hvor tæt de er på hinanden. #12 tykkelse (0,35 mm) runde linere er standarden over en bred kam, hvilket giver en solid streg med et hurtigt blækflow. Nogle tatovører anbefaler mindre flade eller magnum-konfigurationer til at skabe tykke streger. Runde shadere kan også bruges til stregarbejde, hvis du vil have omridset til at være en smule mindre massivt - ikke hver del har brug for den kraftige kontur fra en traditionel tatovering!
Hvad bruges runde liner tatoveringsnåle til? Tatoveringsnåle med rund liner bruges generelt til stregformål. For eksempel, #12 tykkelse runde linere er standarden til at skabe kraftige konturer ligesom dem, man ser i den amerikanske traditionelle tatoveringsstil. Mindre konfigurationer er også nyttige til tatoveringsarbejde med fine streger. Dette arbejde er superdetaljeret og resulterer ofte i små, men meget detaljerede tatoveringer. Vær opmærksom på, at runde linere ofte ikke er designet til at rumme store mængder af tatoveringsblæk, så nuancearbejde med én blæk kan blive en langsommelig proces!
Hvad bruges noprede tatoveringsnåle til? En nopret tatoveringsnål er et godt valg for kunstnere, der ønsker, at deres nåle skal indeholde mere blæk. I modsætning til standard polerede nåle er noprede nåle ikke blevet poleret på konerne, hvilket fører til et større overfladeareal, som er perfekt til at holde på blæk.
Hvad er forskellen på Bugpin og standard tatoveringsnåle? Bugpin-nåle er tatoveringsnåle med nogle af de mindste diametre, som vi tilbyder, med #08 tykkelse nåle med en diameter på blot 0,25 mm. Den smalle diameter giver dig mulighed for at udføre præcis stregarbejde og nuancer. eller de kan bruges til at skabe indtryk af pixels eller små prikker, når du skaber dotwork. Kunstnere der arbejder med fine linjer plejer også at anvende Bugpin-nåle. Forskellen mellem en bugpin og en standard tatoveringsnål handler i sidste ende om størrelsen, hvor #12 tykkelse eller 0,35 mm i diameter, er nåle, hvad de fleste kunstnere omtaler som "standard".
Sådan bortskaffes tatoveringsnåle korrekt Tatoveringsnåle er farligt affald og skal behandles korrekt, så sørg for at have den rette skraldespand! Alle nåle skal bortskaffes i en gul skraldespand - det er det samme på tværs af alle tatoveringsstudier, PMU-klinikker og selv hospitaler.

Killer Ink Tattoo har alle typer af tatoveringsnåle og patroner som du nogensinde kan få brug for til at producere den perfekte tatovering. For at skabe det bedste værk er det vigtigt at du bruger tatoveringsnåle og patroner som kan give dig præcision, konsekvent høj kvalitet og nøjagtige linjer.

Vores eget mærke af Killer Ink Tattoo patroner (Stellar og Precision) og tatoveringsnåle er alle af en kvalitet der er kontrolleret efter de højeste standarder.

Uanset hvilken type tatoveringsnålpatron du søger, fører Killer Ink Tattoo alle konfigurationer af patroner i vores onlinebutik, Perfekt til lining, shading og farvefyldning.

Killer Ink Tattoo Stellar nålepatroner er kvalitetspatroner med præcisionsloddede nåle. Patronen er gennemsigtig og giver komplet overblik over nålen under tatoveringen. Tilgængelig i round liner, round shader, magnum og soft edge magnum konfigurationer.

Vi har også forskellige størrelser og konfigurationer af tatoveringsnåle. Killer Ink Tattoos store udvalg af tatoveringsnåle er i overensstemmelse med den højeste standard, er af bedste kvalitet og fås til den bedste pris for dig.

Du kan vælge mellem vores egen Precision (#12), Double Zero (#10) og triple zero Bugpin (#08) tatoveringsnåle i enten Round Liner (RL), Round Shader (RS), Curved Magnum (CM), Magnum Weaved (M1), Magnum Stacked (M2) eller Flat (F) konfigurationer.

Vores onlinebutik har også KWADRON patroner, Cheyenne HAWK og HAWK Craft patroner, Stigma-Rotary® patroner, Magic Moon patroner og TattooSnap Sterile patroner. Vi har også hele serien af KWADRON tatoveringsnåle og Magic Moon nåle.

Vi har også vores eget mærke af piercingnåle og Braun Introcan sikkerhedsnåler.

Install Killer Ink Tattoo App Install