Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Artyst

4 varer
Filtrer

Alle Artyst PMU maskiner er nogle af de mest lydløse og mindst vibrerende modeller på markedet og fungerer med de højest mulige niveauer af sikkerhed og præcision.

Artyst fra Cheyenne H2 PowerBabe Machine kombinerer PMU ergonomi og minimal vibration med høj tatoveringsstyrke og omkostningseffektiv nålmagasinbrug.

Eksperterne bag Artyst og Cheyenne er gået sammen for at skabe en super lavt vibrerende, og dog kraftfuld, og ergonomisk, PMU maskine med en 3,5 mm slaglængde til de fagkyndige, der ved hvordan man håndterer en højeffektiv enhed.

H2 PowerBabe maskinen er en sand arbejdshest, der er det hurtigste og mest pålidelige værktøj du kan finde. Dens jævne og dog konsistente driftsmotor giver den højeste præcision til dit PMU arbejde, alt imens den arbejder med minimale vibrationer.

PowerBabe maskinen er designet med et universalt patron dockingsystem, hvilket gør den kompatibel med de fleste nålpatroner på markedet der har en Cheyenne type tilslutning, såvel som den nye Artyst fra Cheyenne PMU nålpatroner.

Artyst fra Cheyennes H2 PowerBabe maskine anbefales til fine linjer, sprøde hårstrøg, shading & pixelteknikker, og til brug på alle hudtyper.