Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Tatoverings Blæk

Køb efter Farve

Killer Ink Tattoo har den største og det bedste udvalg af tatoveringsblæk og kunstneriske farver til salg i branchen. Med komplette sæt fra førende mærker, er der ikke behov for at lede mere for vi har alt det du nogensinde vil få brug for til dit tatoveringsarbejde.

Vi har i øjeblikket tatoveringsblæk fra Intenze Tattoo Ink, Eternal Tattoo Ink, Fusion Tattoo Ink, Silverback Tattoo Ink, Panthera Tattoo Ink, Atomic Tattoo Ink, Killer Black Tattoo Ink, Bullets Tattoo Ink, Carbon Black Tattoo Ink, G Ink Tattoo Ink og World Famous Tattoo Ink blandt mange flere!

Uanset hvilken farve eller nuance af tatoveringsblæk du er ude efter, kan Killer Ink Tattoo forsyne dig med de bedste tatoveringsblæktyper. Med komplette sæt der omfatter de væsentlige grey washes, uigennemsigtige, portrættoner, hudtoner og blodtoner kan du skabe dit kunstværk med fantastiske detaljer og med de mest realistiske tatoveringsblækfarver der fås. Se vores kollektion for at finde det bedst egnede komplette sæt eller farver fra en af vores specialserier.

Vores online-butik har også farveblanding, fortynding og skyggeløsninger, samt hudrengøringsprodukter. Hvis du også er ude efter blækkopper og sterile blækkopper til at opbevare dit tatoveringsblæk, tilbyder vi også en lang række relevante produkter!