Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Tatoverings Blæk

Køb efter Farve

Tatoverings Blæk FAQ's

Er tatoveringsblæk vegansk? Ikke al tatoveringsblæk er vegansk, så hvis du leder efter veganervenlige pigmenter, er der et par bestanddele, du skal holde dig fra. Dette omfatter forkullede knogler, gelatine fra hove, shellak fra biller, levertran, bivoks og glycerin udvundet af animalsk fedt. Det er også vigtigt at sikre sig, at du køber en tatoveringsblæk der ikke er testet på dyr, da det eliminerer noget af fordelen ved at købe vegansk! Mærker såsom World Famous, Kuro Sumi, Intenzeog Eternal fremstiller alle veganervenlige tatoveringsblæk, hvilket gør dem til den perfekte mulighed for enhver moralsk bevidst tatovør.
Er sort tatoveringsblæk vegansk? Sort tatoveringsblæk kan være vegansk, så længe du køber fra det rigtige firma! Pigmenterne i sort blæk har en tendens til at være lavet af elementer såsom kulstof, jernoxid, nikkel og blåtræ. Men i nogle tilfælde indeholder de bensort, som er fint formalede karboniserede dyreknogler. Med hensyn til bærevæsken, så hold øje med animalsk glycerin – desværre vil det ofte fremstå i ingredienser som blot “glycerin”, hvilket ikke giver dig svar på, om det er vegansk eller ej. I stedet for at tjekke ingredienslister igennem, kan du normalt bare kigge efter det veganske "V"-logo, som skal være på alle sorte tatoveringsblæk, der er veganervenlige.
Er vegansk tatoveringsblæk bedre? Der er en del debat om, hvorvidt vegansk tatoveringsblæk er bedre end blæk, der indeholder animalske produkter såsom gelatine, glycerin og benkul. Ifølge World Famous er vegansk tatoveringsblæk bedre for kroppens immunitet og kan være sikrere i huden. Den største sundhedsfordel ved vegansk tatoveringsblæk kommer fra at fjerne shellak, som kan forårsage eksem. Vegansk tatoveringsblæk er ikke i sig selv bedre end ikke-vegansk tatoveringsblæk og kan stadig indeholde bestanddele, der indebærer en risiko for allergi, så det er altid bedre at tilbyde din kunde en lappetest, hvis de er usikre på eventuelle potentielle problemer.
Er Eternal tatoveringsblæk vegansk? Ja, alt tatoveringsblæk fra Eternal er vegansk!
Er Intenze tatoveringsblæk vegansk Ligesom med Eternal og Fusion er alle farver i Intenze tatoveringsblæk-serien veganske!
Er tatoveringsblæk organiske? Nogle er, men nogle er ikke! Heldigvis er det ikke så svært at finde organisk tatoveringsblæk, selvom det normalt er lettere at lede efter pr. producent i stedet for at finde en bestemt farve. De fleste kunstnere har et yndlingsmærke af tatoveringsblæk, som findes ved at prøve forskellige stilarter og teknikker over tid. Kuro Sumi og Eternal Ink har alle helt organiske produktserier, og mange andre virksomheder vil have specifikke organiske produkter. Der er ingen kendt sundhedsfordel ved at bruge organisk tatoveringsblæk, men de kan være mindre tilbøjelige til at inkludere allergener, især hvis de også er veganervenlige.
Hvad er rødt tatoveringsblæk lavet af? Rødt tatoveringsblæk er den mest tilbøjelige til at fremkalde en allergisk reaktion fra dine kunder. Nogle indeholder jernoxid - også kendt som almindelig rust - som skaber en rusten rød farve, og som også findes i brune og orange pigmenter. De kan også indeholde nikkel, hvilket kan være en potentiel allergirisiko for dem, der er følsomme over for metallet. For en mere dynamisk rød, bruges cadmium og cinnober. I nogle tilfælde kan cadmium forårsage rødme, kløe og afskalning, men det er usandsynligt, at det er mere end et ubehag. Hvis din kunde er bekymret for at være allergisk over for rødt tatoveringsblæk, kan du give dem en lappetest 24 timer før aftalen for at se, hvordan deres hud reagerer.
Indeholder sort tatoveringsblæk metal? Der er mange elementer, der potentielt kan være i sort tatoveringsblæk, og det vil ikke altid være tydeligt, hvad der præcist er i din blækflaske. Jernoxid og nikkel er populære elementer, der fortsat ses i mange sorte tatoveringsblæk, men sort blæk har en tendens til at være det mindst problematiske af alle metalbaserede blæk. Der er nogle ikke-metalformuleringer lavet af materialer såsom magnetit og pulverstråle, og hvis din kunde ikke har noget problem med ikke at have en vegansk tatovering, kan du også prøve pigmenter med ingredienser såsom benkul og kulstof. Hvis du er i tvivl, kan du finde materialets sikkerhedsdatablad for de fleste tatoveringsfarver online, som vil oplyse dig om nogle af bestanddelene - send os en e-mail, hvis du også har brug for dette!
Udtoner lilla tatoveringsblæk hurtigt? Der er en masse debat om, hvorvidt lilla blæk falmer hurtigere end andre tatoveringsblækfarver, selvom der synes at være anekdotisk bevis for, at det gør. De farver, der er kendt for at falme hurtigst, er gul, hvid, rød og grøn, men lilla er også kendt for at miste glansen hurtigere end sort eller blå tatoveringsblæk. Det afhænger også af intensiteten og lysstyrken i farven - pasteller og akvarellilla vil sandsynligvis falme hurtigere end en intens violet. Den vigtigste faktor for, hvordan en tatovering heler, er efterbehandling. Hold friske tatoveringer væk fra solen (da langvarig eksponering kan få helede tatoveringer til at falme), sørg for at de ikke bliver for våde og brug de bedste efterbehandlingsløsninger, såsom Hustle Butter Deluxe.
Er udløbet tatoveringsblæk sikkert at bruge? Et almindeligt stillet spørgsmål er, kan tatoveringsblæk blive forældet? Ja det kan! Selvom ingredienserne ikke vil fordærve eller mugne, er der angivet en udløbsdato på flaskens sterilitet, som normalt er omkring to år fra fremstillingen (selvom den kan udløbe tidligere, hvis den opbevares forkert). Sørg for at tjekke din tatoveringsblæk regelmæssigt og kassere alle der har overskredet deres udløbsdato. Udløbne tatoveringsfarver kan begynde at adskille, hvilket er en visuel advarsel om, at de har overskredet deres holdbarhedsdato, og adskillelsen kan ændre farven på blækket i huden. De virkelige farer kommer fra bakterier, der er gemt i flasken. Bakterier i tatoveringsblæk kan få tatoveringen til at blive inficeret og kan føre til ardannelse og forvrængning, så det er vigtigt ikke at løbe risikoen ved at bruge tatoveringsblæk, der har overskredet dens udløbsdato! Du vil muligvis også bemærke et "6M"-symbol på din blækflaske. 6M-mærkningen betyder, at den skal bruges inden for 6 måneder efter åbning. Når den er åbnet, skal du skrive datoen på flasken eller etiketten.
Hvordan sætter man blæk i tatoveringsmaskinen? Selve tatoveringsmaskinen rummer ikke noget af det blæk, du bruger, når du tatoverer. Det blæk, du bruger, skal fordeles i små blækhætter, og enhver nødvendig blanding skal foretages i disse for at sikre, at du ikke forurener dine blækflasker eller påvirker farven. Kør din tatoveringsmaskine, og dyp derefter forsigtigt enden af nålene eller patronen i blækket, og sørg for ikke at ramme bunden eller siderne, da dette kan beskadige dine nåle. Blækket trækkes op i patronbeholderen eller -røret, og overskydende blæk skubbes ud af nålens bevægelse.
Hvor meget blæk til en tatovering? Mængden af blæk der bruges i en tatovering kan variere drastisk afhængigt af tatoveringens størrelse, dens dækning og hvilke farver der bruges. Du vil undgå unødvendigt spild ved ikke at hælde for meget i blækhætterne, da du bliver nødt til at smide alt blæk væk, der er blevet hældt op og ikke brugt. Dette skal dog afvejes i forhold til besværet med at tilføje mere blæk til dine hætter, hvilket kræver at du fjerner dine handsker, en grundig håndvask og endnu et par handsker for at holde tingene sterile. Tatoveringsblæk vil strække meget længere, end du først forventer, da der kun kan trækkes en lille mængde ind i nålen eller patronen alligevel, men med tiden vil du lære at vurdere, hvor meget blæk du skal bruge i dine hætter. Husk også, at hver gang du dykker nålene i hætten, vil du fortynde tatoveringsblækket en smule.
Hvordan blander man glycerin og tatoveringsblæk? Du ønsker måske at blande glycerin i din tatoveringsblæk for at hjælpe med at holde blækket vådt, især hvis låget er blevet udeladt af flasken. Du kan også tilføje glycerin, hvis tatoveringsblækket er en smule for vandet til din stil og måde at arbejde på, og du ønsker at gøre det tykkere for bedre mætning og lang levetid. Glycerin er normalt en bestanddel i tatoveringsblæk, så det skader ikke blækket på nogen måde at tilføje mere til blandingen. For at blande det i, hæld din tatoveringsblæk og glycerin i en blækkop, og rør det derefter grundigt sammen med sterile engangsblækmiksere. Vi lagerfører også forskellige blandingsopløsninger, som er gode til farveblanding og fortynding uden at ændre nuancer.
Hvad er det bedste greywash tatoveringsblæk? Greywash varierer i kvalitet og egenskaber - nogle gange vil du gå efter noget, der er papirtyndt, og nogle gange har du brug for lidt mere tykkelse for at holde på din nål! World Famous og Kuro Sumi har et fremragende udvalg af greywash i en række forskellige nuancer, med lanceringen af de REACH-overholdende Limitless og Imperial-serier, hvilket betyder, at kunstnere rundt om i Europa fortsat kan bruge dem, lige som de ønsker! At købe et komplet sæt er den bedste måde at finde ud af, hvilken greywash der passer til dig.
Hvordan laver man sort tatoveringsblæk lysere? Den nemmeste måde at lysne sort tatoveringsblæk på er ved at fortynde det med glycerin eller farveopløsning. Det er også muligt at lysne en sort blæk ved at bruge hvid tatoveringsblæk (dette giver en mat grå – ikke en greywash), men vær opmærksom på, at da hvid blæk har en højere densitet, vil det påvirke, hvor let blækket trænger ind i huden. På samme måde kan du bruge andre lyse farver til at lysne og give en nuance til den sorte. Sørg for, at du har lavet nok blæk til hele tatoveringen, da du måske ikke er i stand til at genskabe den nøjagtige nuance senere hen!
Kan jeg blande forskellige tatoveringsblækfarver sammen? Generelt, ja; uanset om du blander inden for det samme mærke eller forskellige mærker. Du skal dog tage højde for tykkelsen af de forskellige tatoveringsblæk, og om den vil ændre sig, når den blandes. Du kan bruge en farveblandingsløsning til at hjælpe med dette.
Kan jeg fortynde tatoveringsblæk med vand? Hvis dit tatoveringsblæk er for tykt til din stil og måde at arbejde på, kan du fortynde det ned – og en af måderne at gøre dette på er med vand. Vi anbefaler, at såfremt du bruger vand, så sørg for at bruge destilleret vand, da dette vil holde din tatoveringsblæk steril. Du kan også bruge glycerin eller endda troldnød, som kan have den ekstra bonus at det beroliger huden. Sørg for at kontrollere, hvilken bærevæske der bruges i tatoveringsblækket, da du får de bedste resultater ved at matche med fortyndingsopløsningen.
Hvordan fortyndes tatoveringsblæk? Der er forskellige måder at fortynde tatoveringsblæk på, afhængigt af din ønskede effekt! Hvis du ønsker at skabe en greywash eller akvarelversion af en dynamisk tatoveringsblæk, kan du bruge glycerin, troldnød eller destilleret vand til at fortynde det en smule, og sørg for at matche fortyndingsopløsningen til bærevæsken i dit tatoveringsblæk, hvor det er muligt. Du kan også fortynde tatoveringsblæk med andre farver. For eksempel, ved at tilføje dråber af hvid til en sort tatoveringsblæk, vil du ændre farven uden at gøre blækket tyndere. Sørg for, at du har nok af denne blanding til hele tatoveringen, da det kan være svært at genskabe nøjagtigt senere hen!

Killer Ink Tattoo har den største og det bedste udvalg af tatoveringsblæk og kunstneriske farver til salg i branchen. Med komplette sæt fra førende mærker, er der ikke behov for at lede mere for vi har alt det du nogensinde vil få brug for til dit tatoveringsarbejde.

Vi har i øjeblikket tatoveringsblæk fra Intenze Tattoo Ink, Eternal Tattoo Ink, Fusion Tattoo Ink, Silverback Tattoo Ink, Panthera Tattoo Ink, Atomic Tattoo Ink, Killer Black Tattoo Ink, Bullets Tattoo Ink, Carbon Black Tattoo Ink, G Ink Tattoo Ink og World Famous Tattoo Ink blandt mange flere!

Uanset hvilken farve eller nuance af tatoveringsblæk du er ude efter, kan Killer Ink Tattoo forsyne dig med de bedste tatoveringsblæktyper. Med komplette sæt der omfatter de væsentlige grey washes, uigennemsigtige, portrættoner, hudtoner og blodtoner kan du skabe dit kunstværk med fantastiske detaljer og med de mest realistiske tatoveringsblækfarver der fås. Se vores kollektion for at finde det bedst egnede komplette sæt eller farver fra en af vores specialserier.

Vores online-butik har også farveblanding, fortynding og skyggeløsninger, samt hudrengøringsprodukter. Hvis du også er ude efter blækkopper og sterile blækkopper til at opbevare dit tatoveringsblæk, tilbyder vi også en lang række relevante produkter!

Install Killer Ink Tattoo App Install