Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Om Os

Vi er Killer Ink Tattoo, den førende leverandør af tatoveringsudstyr og forsyinger i Europa.

Killer Ink Tattoo blev grundlagt i 2008 med det formål, at forsyne tatovører med det bedste tatoveringsudstyr og forsyninger til konkurrencedygtige priser.

Siden grundlæggelsen har Killer Ink Tattoo vokset sig større, og vi tilbyder konstant et omfattende udvalg af førsteklasses tatoveringsforsyninger og udstyr til tatovører i Europa og andre steder.

Vi er stolte over at være den primære globale leverandør af Stigma-Rotary® tatoveringsmaskiner og den primære europæiske leverandør af Hustle Butter Deluxe® og EGO Rotary.

Vi er også den primære europæiske forhandler for et antal af førsteklasses tatoveringsprodukter og mærker, herunder ELECTRUM Stencil Primer, INK-EEZE, og Out of Step Books, samt autoriseret forhandler af Silverback Ink®.

Når det kommer til tatoveringsblæk, ses det hele i vores navn. Vi mener at vi har det bedste udvalg af tatoveringsblæk i hele branchen, herunder farver fra tidligere nævnte Silverback Ink®, Intenze Ink, Eternal Ink, Fusion Ink, World Famous Ink, Panthera Ink og mange flere.

Vi fører også de bedste rotary og coil tatoveringsmaskiner på markedet, så du kan være sikker på at vi altid har den perfekte maskine til netop dit behov. Se gennem vores udvalg af tatoveringsmaskiner fra førende mærker som Stigma-Rotary®, EGO Rotary, FK Irons, Spektra, Neotat og Cheyenne HAWK.

Her hos Killer Ink Tattoo er vi meget stolte over kvaliteten af vores egne nåle og patroner, i særdeleshed vores udvalg af Stellar patroner, og vi har modtaget fremragende feedback fra tatovører der anvender dem dagligt! Derudover er vi også eksklusive forhandlere i Storbritannien for både KWADRON og Magic Moon nåle og patroner.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af generelle studio tatoveringsforsyninger såsom greb, tips, engangsartikler, strømforsyninger, møbler, samt hygiejne- og efterplejeprodukter. Vores omfattende udvalg af hygiejne- og efterplejeprodukter inkluderer de bedste tatoverings plejeprodukter på markedet -Hustle Butter Deluxe® og Dermalize PRO, som hjælper med at beskytte din tatovering under helingsprocessen.

Hvis du har brug for lidt inspiration, tilbyder vi et omfattende udvalg af referencebøger og DVD'er som vil få din kreativitet i gang!

Det at have nogle af de bedste produkter på markedet, betyder ingenting uden tatovøren der anvender dem, så her hos Killer Ink Tattoo er vi utrolig stolte over at sponsorere nogle af verdens bedste tatovører, der har valgt udelukkende at arbejde med vores produkter.

Install Killer Ink Tattoo App Install