Fetching cart...

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Tatovering Tilbehør

Ingen tricks, kun raslen - Halloween konkurrence, blitz salg + mere!

Halloween har at gøre med tricks eller slik i disse dage, men vi skulle hoppe over tricksen og gå direkte til slik...

Du skal ikke bekymre dig om at finde noget at klæde dig i sidste øjeblik, men tjek vores 'killer' konkurrence, blitz salg og andre slik under!

Works of Horror konkurrence

Ligesom hvert år har vi vores Works of Horror konkurrence fra 25. til midnat på Halloween (31/10/17).

Alt du skal gøre for at deltage er synes godt om 'Killer Ink Tattoo' på Facebook, find vores 'Works of Horror' konkurrence post, kommenter under posten med et billede af dine bedste horror tatoveringer og synes godt om & del vores konkurrence post!

Intet trick, det er så simpelt!

Hvis du deltager får du chancen for at vinde en rabatkod til €350 for at bruge på noget på vores hjemmeside.

Hvis Pennywise tilbød disse priser, ville vi gå ned i afløb hurtigere end du kunne sige "You'll float too...".

Halloween blitz salg

Konkurrencen er ikke den eneste det holder os travlt, vi har hørt rygter om at Pennywise den dansende klovn sniger sig rundt på Killer Inks hovedkvarter, så vi vil forsøge at spore ham på Halloween.

Den uhyggelige klovn har efterladt sig i Derry og har nu besluttet at reducere priserne på tatoveringsmateriel! Kast dig i muren, Stephen King...

Hvis vi klarer at fange ham oplader vi filmen til vores Instagram historier og se hvilke rabatter han får sine skræmmende klovnhænder på!

Så glem ikke at følge @killerinktattoo på Instagram, eller vil du fortryder det...

Slik i hver bestilling

Efter alt snak om dræberklovne tror vi du har tjent noget letter og sødere...

Som en tak til alle de spørgelser og onde ånder der vil bestille i løbet af Halloween perioden, smider vi nogle spøgelsesagtige slik i hver bestilling!

Som vi sagde: ingen tricks, kun raslen!

Men sørg for at få dine ordre ind før vi finder slik stedet...

KWADRON

KWADRON er i spidsen når det kommer til fremstilling af tatoveringsnåle af høj kvalitet, men hvorfor er de så populære med tatovører?

For at sige det enkelt tilbyder tatoveringsnåle fra KWADRON næsten uovertruffen kvalitet og hårdhed i stålet, sammen med præcisions lodning. Dette betyder at KWADRON nåle ikke nemt mister deres skarphed og forbliver i perfekt stand meget længere end de fleste andre nåle på markedet.

Takket være kvaliteten og pålideligheden af KWADRON tatoveringsnåle bruger mange kendte artister idag produkterne til at producere utrolig kropskunst.

Hvis du vil prøve nogle af KWADRONs tatoveringsnåle af høj kvalitet, har Killer Ink Tattoo forskellige konfigurationer, herunder forskellige typer af liners, shaders, magnums og flats.

Selv om KWADRON er bedst kendt for sine tatoveringsnåle, har den polske producent også udvidet til at producere strømforsyning og tatoveringsmaskiner.

Under navnet "Nemesis" har KWADRON femstillet flere strømforsyninger og fodpedaler, alle lette, kompakte og bærbare.

Men for nylig har KWADRON lanceret to nye tatoveringsmaskiner under navnet Equaliser - Proton og Mikron.

Equaliser Proton er en penformet rotaty maskine der er kompatibel med alle nålepatrontyper. Det er stille, pålidelig og giver en fuldstændig mangel på vibrationer.

Den ergonomiske Equaliser Mikron er virksomhedens seneste rotary maskine og tilbyder et meget lille og let produkt, der er behageligt at arbejde med. Denne maskine kan bruges med alle typer af patrontuber.

Med KWADRON tatoveringsnåle, som har et godt ry for kvalitet, kan du være sikker på at mærkeets andre produkter er lige så gode!

Månedens sponsorerede artist – Angelique Grimm

Alle elsker att surfe på Internettet og se billeder af katte, hunde og andre søde dyr, så det er ingen overraskelse at vores sponsorerede artist Angelique Grimm har mange der følger hende og hendes fotorealistiske dyretatoveringer.

Angelique Grimm er baseret i Lille, Frankrig, og er en meget talentfuld tatovør der fortsætter med at tage hendes sorte og grå realisme op til et nyt niveau igen og igen, især med hensyn til hendes dyreportræt.

Angelique startede sin tatoveringskarriere som lærling da hun var 27 år gammel og tatoverede sin nabo med manden med leen - lidt anderledes end hendes nuværende stil!

Nu arbejder hun i et privat studie i Lille, og har valgt dette fordi hun ikke kunne lide oplevelsen af at arbejde i en butik der var åben for offentligheden.

Angelique er også en del af Overkame tattoo collective, sammen med de andre Killer Ink sponsorerede artister Thomas Carli-Jarlier, Michael Taguet, Eliot Kohek, og Mathieu Varga.

Angelique har ligesom de andre Overkame artister vundet mange priser, sidste gang vandt hun ‘2nd Best Black and Grey’ på Corsair Tattoo Ink og ‘3rd Best of Day’ på Cantal Ink i juli.

For at producere hendes fotorealistiske tatoveringer bruger Angelique tilbehør fra Killer Ink Tattoo, herunder Hustle Butter Deluxe, FK Irons og World Famous Ink.

Sørg for at tjekke Angelique Grimms fantastiske arbejde på hendes Facebook og Instagram sider.

London Tattoo Convention 2017

London Tattoo Convention kom tilbage stærkere i år, så lad os kige på hvad der skete på Tobacco Dock.

Som det er hvert år, er London Tattoo Convention en af de største og bedste tatoveringsmesser på planeten, med mange af verdens bedste artister samlet under et tag.

London Tattoo Convention 2017 var afholdt fra den 22 - 24 september og var meget begivenhedsrigt når det kom til tatovører og underholdning, især de stadigt fabelagtige og fyrige damer fra Pyrohex and the Fuel Girls!

Måske den mest spændende øjeblik af showet var lanceringen af den længe ventede Spektra Xion rotary maskine, og vi var heldige at have Gaston Siciliano fra FK Irons på vores stand til at demonstrere sine evner.

Sammen med Gaston til vores rådighed var den amerikanske tatovør Sarah Miller, som hjalp med at vise Xion for artister, hvilket gav dem en gennemgang af dens funktioner og hvordan den udfører.

Som alltid slutter hver dag med en præmie, og vore sponsorerede artister har taget nogle toppriser.

Debora Cherrys tog ‘3rd Best of Friday and Saturday’ for sin neo-traditionelle arbejde, mens Ryan ‘The Scientist’ Smith vandt ‘3rd Best of Show’ for en 'killer' samarbejde med Jay Freestyle og Jenna Kerr, mens vores gode ven Benjamin Laukis gik hjem med ikke mindre end ‘Best of Show’ for hans strålende realistiske sleeve.

Samlet set var det endnu et godt show, og vi glæder os allerede til næste år!

Åh, og ligesom sidste gang vil vi lave en video som vi filmet over de tre dage, så hold øje med det!

The Kaos Theory Project videoserie

Vi var nede på No Regrets Studio i London i juli for at filme den første udgave af “The Kaos Theory Project” fra vores sponsorerede artist Ryan ‘The Scientist’ Smith.

Den ambitiøse begivenhed indehold seks tatovører i verdensklasse, der gik ud for en intens samarbejdsuge.

Sammen med Ryan Smith i studiet var Benjamin Laukis, Jay Freestyle, Jenna Kerr, Julian Siebert og Jorge Becerra.

Udover at filme hvert samarbejde lavede vi en 'round-up' video der går nærmere ind i Kaos Theory Project.

Tjek videoerne nedenfor!

The Kaos Theory Project Teaser

En lille smag af hvad der kommer i den første udgave af Kaos Theory Project videoserien!

Benjamin Laukis & Julian Siebert

Ben og Julians grusomme sleeve dækkede en alien, kranium og nogle af Bens signaturbogstaver.

Jay Freestyle & Jenna Kerr

Jay og Jenna arbejdede på en 'killer' ben tatovering, der fremhævede et portræt, edderkop, spindelvæv og indviklet dot work.

Ryan 'The Scientist' Smith & Jay Freestyle

Ryan og Jay producerede en utrolig sleeve, der kombinerede nogle af de bedste stykker af begge kunstneres stilarter. Tjek den sorte linje der går ned langs armen og over hver fingerspids!

Jay Freestyle & Julian Siebert

Jay og Julian lærte meget af hinandens tatoveringsstiler og skabte en utrolig ben tatovering med Faraos tema.

Benjamin Laukis & Jorge Becerra

Hvis du er under 18, se væk nu! Jorge og Bens arbejde var en meget god 18+ tatovering der ville gøre din bedstemor svag!

Ryan 'The Scientist' Smith & Jenna Kerr

Det er ikke første gang Ryan og Jenna har samarbejdet, og kunstnerene skabte endnu en fantastisk 'ornamental' tatovering til deres klient.

Julian Siebert & Jenna Kerr

Julian og Jenna producerede en Sandman-inspireret tatovering som helt sikkert ville gøre forfatteren Neil Gaiman stolt!

Ryan 'The Scientist' Smith & Jorge Becerra

Liv og død var temaet for Ryan og Jorges dobbelte ben tatoveringer - ja, "muerte" og "vida", men du forstår!

Jorge Becerra & Jay Freestyle

Kommer snart...

Jenna Kerr & Benjamin Laukis

Kommer snart...

The Kaos Theory Project

Kommer snart...

Hustle Butter Deluxe

Hustle Butter Deluxe er et 100% natulig efterbehandlingsprodukt der reducerer rødme og fremmer helbredelse ved kontakt.

Den veganske creme erstatter oliebaserede tatoveringsprodukter og er lavet af økologiske ingredienser som mango, kokosnød, papaya og andre 'shea butters'.

Hustle Butter Deluxe er til brug før, under og efter tatoveringsprocessen. Klargør huden med en lille creme inden du tatoverer din klient, brug lidt mere som et tatoveringssmøremiddel under processen og brug derefter liberalt til at passe på det færdige arbejde efter.

Du kan bestille Hustle Butter Deluxe fra Killer Ink Tattoo - vi har 5oz (150ml) og 1oz (30ml) i krukker og 0.25oz (7.5ml) pakker der er perfekt for tatovører der rejser.

hbd-5oztub1500x1500-minitube-boxhbd-25ozpackette

Produktet blev lanceret i februar 2012 i Brooklyn, New York City af grundlæggerne (og vores gode venner) Richie Bulldog og Seth Love.

Faktisk markerer London Tattoo Convention 2017 dette femte årsdag for den europæiske lancering af Hustle Butter Deluxe!

Gutterne er også bag Luxury Hustle Wear, som også er tilgængelig for at bestille fra Killer Ink Tattoo, og de nyeste tøj er designet af den internationale tatovøren El Whyner.

Det foregående sortiment fra Luxury Hustle Wear har design fra Hustle Butter Deluxe og den Killer Ink Tattoo sponsorerade artisten Anrijs Straume.

cant-knock-the-hustle-tshirt-1hoodie-el-whyner-hustle-wear-zipsnapback-cap-hustle-butter-red-on-black-2

Udover efterbehandling og mode driver Richie og Seth også to New York baserede Hustlers Parlour tattoo studios i Brooklyn og Bronx, der begge har set nogle af de største navne i branchen som gæstarbejder.

Richie var også M.C. på dette års Liverpool Tattoo Convention, og bragte 'hustle' til vores hjemmepublikum.

You can’t knock the hustle!

Reference kranium af Skull Shoppe

Leder du efter en kranium til tatovering og anden kunstforms reference? Vi har en stor udbud af replikaer fra Skull Shoppe!

Hvert av vores kranier er håndlavet i naturlig benfarve, hver med særpræg eller udseende.

For eksempel kan kæberne fjernes, nogle kranier har en skæv næseskillevæg og en har også værktøjsmærke til et særpræg.

Udover at være gode referencepunkter til tatoveringsdesign og andre tegninger, er vores kranier også perfekte som studio dekorationer - måske kan man også lave sjov med dem!

Som et eksempel på en kunstner der bruger Skull Shoppe produkter til kunstforms reference, tjekke plakaten nedenfor af Emily Wood (Em BlackHeart) for Brighton Tattoo Convention 2018.

Emily designet plakaten med kun to brio penn og Skull Shoppes kranie 'voksen kaukasisk kvinde' som reference.

Månedens sponsorerede artist - Gunnar V

Fra Island til Norge... nej, Killer Ink Tattoo går ikke på en nordisk road trip, vi snakker om karrieren hos vores sponsorerede kunstner Gunnar Valdimarsson, også kendt som Gunnar V.

Gunnar V startede sin tatoveringskarriere på Icelandic Tattoo corp., hans lokale studie i Reykjavik, i april 2011 efter at have afsluttet sit arbejde som lydingeniør/grafisk designer.

Selvom han mest er selvlært, har Gunnar taget råd og inspiration fra tatovører som Dmitriy Samohin og Jon Pall, lært deres teknikker og tilpasset sin egen stil fra deres.

I november 2014 åbnede Gunnar V og tatovøren Christine Marie deres eget private studie i Oslo, Norge, og kaldte det Element Tattoo.

Siden da har Gunnar konsekvent produceret nogle af de bedste realisme tatoveringer i farve og sort og grå som vi nogensinde har set - alt sammen ved hjælp af Killer Ink Tattoo udstyr.

Hans popularitet har gjort at berømte kunder som Islands kaptajn i fodboldholdet, Aron Gunnarsson, kommet til ham for noget nyt blæk. Faktisk er mindst tre andre medlemmer af det islandske landshold blevet tatoveret af Gunnar V!

Du kan tjekke Gunnar Vs fantastiske tatoveringer på hans Facebook og Instagramsider.

Deauville Tattoo Festival & Tatcon Blackpool

Sidste weekenden var Killer Ink Tattoos sponsorerede kunstnere meget engageret, med over 10 tatovører der modtog priser ved Deauville Tattoo Festival i Frankrig og Tatcon Blackpool her i Storbritannien.

To af vores kunstnere formåede at score ‘Best of Show’ på messerne i Deauville og Blackpool, så vores største tillykke til dem!

Deauville Tattoo Festival

Messen fandt sted mellem den 9. og 20. august og det var den første udgave af Deauville Tattoo Festival.

Top prisen for ‘Best of Show’ gik til den lettiske kunstner Sandra Daukshta for en utrolig tatovering af en ræv og en kanin, mens hendes kæreste Mihails Neverovs vandt ‘2nd Best Realistic’ for hans to-dages tatovering.

Drømmeholdet Ryan ‘The Scientist’ Smith og Jenna Kerr vandt ‘Best Collaboration’ for deres vidunderlige arbejde, mens Christos Galiropoulos vandt ‘Best Black & Grey’.

Endelig vandt de franske kunstnere Calvin Moktar, Thomas Carli-Jarlier og Billy Scumest Vicarivs (BSV, fra La Machine Infernale studio) ‘Best of Saturday’, ‘Best Realism’ og ‘3rd Best Ornamental’.

Tatcon Blackpool

Tatcon Blackpool 2017 var lidt tættere på vores hjem i Liverpool, og blev holdt mellem 18 - 20 august.

På dette års Blackpool tattoo convention oplevde vi når vores sponsorerede kunstner Damian Gorski vandt ‘Best of Show’ og ‘Best Large Colour’ for en grusom abstrakt farve realisme tatovering som han gjorde med hjælp af Killer Ink Tattoo udstyr.

Grindhouse Tattoo Productions gik hjem glad efter deres kunstnere Kyle ‘Egg’ Williams og Alex Wright vand tre priser. Kyle vandt ‘2nd Best Portrait’ og ‘Best of Show Public’, mens Alex sejrede i en duel mod tatovøren Gavin Clarke.

Men det var ikke det hele, fordi Mark Bester vandt derefter fire priser, herunder ‘Best Female Composition’, ‘2nd Best of Show’ og ‘3rd Best Large Colour’.

Sandra Daukshta & Christos Galiropoulos Interviews

Midt i all opstandelse under Cantal Ink messen, trak vi vores sponsorerede kunstnere Sandra Daukshta og Christos Galiropoulos til et par hurtige interviews.

Vi talte om tatoveringer, inspiration og planer from framtiden når vi interviewede Sandra og Christos.

Tjek de to videoer nedenfor!

Sandra Daukshta

Farverealismekunstnere Sandra Daukshta var gæstdommer ved årets Cantal Ink messe. Vi var nødt til at spørge hende om et bestemt rygtatovering der blev stor online!

Christos Galiropoulos

Han begyndte at tatovere efter han forlod hæren, og Christos Galiropoulos er nu en berømt kunstner der har sit eget studio i Grækenland. Tjek ud hans Lemmy tatovering fra messen!

evanysffu1w16665721_798810980270222_2988685985561044655_o15095568_1168048783263492_2634702137943238110_n

1 til 10 af 63

Side:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
Bestil En Opringning
  Indlæser...