A Pound of Flesh laver utrolige innovationer i en verden af tatoverbar og gennemtrængelig syntetisk hud, fra flade stykker af hud til superrealistiske lemmer!

Virksomheden er bedst kendt for sine afskårne arme, hænder og fødder. A Pound of Flesh skaber noget af det mest naturtro syntetiske hud på markedet i en lang række forskellige sjove udformninger og former.

Vi talte med Kayleigh Tanthorey, som er chef for marketing hos A Pound of Flesh, om hvordan virksomheden startede, de spilopper de laver med hinanden, og den ildevarslende Wall of Flesh, der hjemsøger deres kontor.

Hvornår blev A Pound of Flesh grundlagt, og hvilket problem forsøgte du at løse?

Indtil A Pound of Flesh blev oprettet, var der ikke rigtig en måde for folk at øve sig på at tatovere, eller endda bare tatoveringsstykker, som de ønskede for sjov, hvis de ikke havde en kunde, der stod i kø til det, de gerne ville lave. Lærlinge anvendte i stedet latexalternativer eller svineskind eller stolede bare på venner og familie, hvoraf ingen af delene er helt optimale muligheder.

A Pound of Flesh opfyldte dette behov og gik et skridt videre, end blot at tilbyde flade øvelsesark (selvom vi også har disse), og tilbød 3D-modeller, der ikke kun føles meget mere som ægte hud end noget andet der er tilgængeligt, men som også giver mere virkelighedstro øvelsessituationer. 3D-modellerne hjælper lærlinge til bedre at forstå, hvordan man arbejder og skaber værker, der tager hensyn til den menneskelige krops naturlige kurver.

Selvom produktet fyldte et stort hul, af hvad der var tilgængeligt for lærlinge, har det også givet garvede kunstnere mulighed for at blive kreative og afprøve nye teknikker og produkter og endda fremvise deres arbejde på måder, som aldrig tidligere var muligt.

Hvad er din rolle i virksomheden?

Jeg er marketingchef.

Er du en tatovør eller en tatoveringsentusiast?

Nu ville jeg nok falde i kategorien entusiast. Tidligere i min karriere gennemgik jeg en traditionel læretid og arbejdede i forskellige tatoveringsbutikker i et stykke tid. Så begyndte jeg at arbejde tæt sammen med en maskinbygger og blev meget involveret i udstyret og alle forsyningerne, og jeg nød virkelig alle de kunstnere, jeg kunne hjælpe med at nå igennem den side af branchen.

Hvor mange tatoveringer har du, og har du en favorit?

Jeg ved ikke, om jeg kan tælle dem, men jeg har begge ben nogenlunde fuldt tatoverede, og min ene arm er et godt stykke derhen ad. Jeg ved ikke, om jeg kan vælge en yndlingstatovering uden at fornærme en ven, men en af mine fedeste tatoveringsoplevelser var at blive tatoveret af Victor Chil, før London Tattoo Convention for flere år siden i et rum, der havde en smuk udsigt over The Gherkin, som , når man kommer fra USA, var en utrolig oplevelse (når man ser bort fra alle timerne med smerte).  Victor Chil lavede en helt utrolig lyserød spolemaskine på siden af mit knæ, som stadig ser helt fantastisk ud!

Kan du fortælle os om de andre, der arbejder hos A Pound of Flesh sammen med dig?

Vi har et vanvittigt talentfuldt manskab, der arbejder bag kulisserne for at skabe alt dette falske hud. Hjørnestenen er i virkeligheden vores team, der skaber formene – de har masser af erfaring med fremstilling af rekvisitter og de har været i stand til at omsætte det til A Pound of Flesh, skabe vores skulpturer og 3D-modellerne og derefter omdanne dem til de forme, vi bruger i produktionsprocessen.

Derfra har vi et internt team der er dedikeret til at blande silikonen, hælde den op/behandle den og rent faktisk lave de produkter, vi sælger fra dag til dag, og en anden gruppe, der pakker produkterne og får dem sendt ud overalt i verden.

Laver I løjer med hinanden ved at bruge jeres produkter?

Åh, ja... vi har det helt bestemt rigtig sjovt med nogle af vores mere særprægede hudelementer. Som et eksempel, sidste Halloween, oprettede en af vores fotografer en "Tattooable Cutie Doll Séance" i studiet. Det var noget vi helt sikkert brugte til de sociale medier.

Så har vi lejlighedsvise drillerier med at banke på nogens skulder - eller du ved, stryge nogens hår - med en A Pound of Flesh-hånd, når de mindst venter det. De fleste dage er det vores designchef der er skyldig i dette. Jeg tror, at den længste spøg var, da vi tapede en tatoverbar fod på undersiden af vores indholdsforfatters skrivebord. Han lagde ikke mærke til det i en hel uge.

Virkelig mærkeligt. Vi er alle underlige.

Tror du, det er vigtigt for kunstnere at øve sig på syntetiske kropsdele såsom hænder, før de går over til den ægte vare?

Absolut! Det var et af hovedprincipperne bag A Pound of Flesh: vores tro på, at kunstnere har brug for en pålidelig ressource til øvelseslærreder af en høj kvalitet, så de ikke laver fejl på rigtige kunder.

Virkelighedstro øvelseshud forbereder ikke kun kunstnere til "the real deal", men sørger for, at når de tager imod deres kunder, vil de være klar til at fremstille deres bedste kvalitet til dato. Derudover vil en tatoveringslærling, der tager imod sin første kunde, være mindre skræmt af kurverne og strukturen på rigtige hænder, fødder og torsoer, hvis de allerede har øvet sig på vores silikoneoverflader (som afspejler denne struktur og disse kurver så præcist som muligt). Men som jeg sagde før, er disse lærreder ikke kun for begyndende kunstnere. Erfarne tatovører kan også prøve kræfter med nye teknikker og tackle nye stilarter med stor selvtillid efter at have arbejdet med det på en virkelighedstro overflade.

Så i bund og grund fremmer det alles selvtillid hele vejen rundt at øve sig på falske kropsdele, og gør vores branche mere professionel, med selv begyndende kunstnere der bliver meget mere parate til at give deres kunder en kvalitetsoplevelse. Derudover giver tatovering på falske kropsdele dig noget fedt at tilføje til din 3D-portefølje... i modsætning til citrusfrugter fra din lokale købmand, som med tiden rådner.

Kan man genanvende øvelseshud?

Tatoveringer på A Pound of Flesh er lige så permanente, som de ville være på ægte hud, så du kan ikke rense dem af og genbruge dem. Men i modsætning til ægte hud er alle vores A Pound of Flesh-flader dobbeltsidede, så du får en for- og bagside til dobbelt øvelse!

Den bedste måde at anvende en stencil til øvelseshud?

Da vores øvelseshud er lavet af silikone, er påføringsprocessen til brug af stencil lidt anderledes end den proces, du ville bruge til ægte hud.

Du skal først rengøre din øvelseshud. Så skal du blot fugte et papirhåndklæde med isopropylalkohol og tørre det langs overfladen af din øvelseshud.

Derefter skal du fugte endnu et stykke køkkenrulle med isopropylalkohol, gnide Speed Stick-deodoranten direkte på papirhåndklædet og derefter gnide papirhåndklædet på overfladen af din øvelseshud. Det er i bund og grund din stencilapplikator.

Så går du videre og påfører din stencil. Vi har en fantastisk video, der giver dig anvisninger trin for trin i alle vores anførte produkter. Du kan tjekke det nedenfor!

Er det vigtigt for tatovører at afprøve forskellige øvelseshudfarver?

At øve sig på forskellige nuancer er en god måde at forberede sig på mangfoldigheden af kunder i det virkelige liv, som kan træde ind ad døren til enhver tid. Særligt når du øver dig, er der stor forskel på den måde, du vil tilgå et sort og gråt værk på en Fitzpatrick 2- kunde i forhold til en Fitzpatrick 5. Silikone er en fremragende måde at øve sig på og sikre, at dine tatoveringer har tilstrækkelig kontrast og læsbarhed på alle hudfarver.

Er nogle af hudelementerne også nyttige til øvelse af piercing?

Ja, vi tilbyder også et udvalg af produkter, der kan bruges til øvning af piercing - såsom vores Practice Lips Body Bit. Disse er specielt designet til øvelse af piercing (og også øvning af PMU). Du kan nemt bruge piercingmarkører på silikoneoverfladen, trænge igennem materialet, som om det er ægte hud, og endda fremvise nogle af dine bedste læbesmykker. Vi har en komplet serie af kropsdele på vej, der er specielt skabt til øvning af piercing, som vi har udviklet sammen med en piercer, med en masse gode muligheder for enhver form for øvning af piercing.

Hvordan gør du din syntetiske hud så virkelighedstro?

Vi foretog mange eksperimenter og gjorde en stor indsats for, at få A Pound of Flesh til at føles så virkelighedstro som muligt - vi foretog en lang række testrunder i begyndelsen, for at få den helt rette blanding af silikone, der så meget som muligt ville efterligne den måde, ægte hud føles på, når man tatoverer på den. Igennem den proces fandt vi tusindvis af måder at lave en dårlig syntetisk hud på, før vi landede på en god måde.

Ud over sammensætningen er formene en anden nøglefaktor for, hvor ægte vores 3D-elementer såsom hænder og arme ser ud på og føles. Vores formproducenters opmærksomhed på detaljer og evne til at fange små detaljer af hudstruktur tilføjer et element af realisme, du bare ikke ser på samme niveau andre steder.

Hvad er det mest opfindsomme, du har set en kunstner gøre med dine produkter?

Det er svært at sige – vi har helt sikkert set MANGE mærkelige ting ske med vores kreationer gennem årene!

Jeg tror, en af de mere kreative ting dukkede op via vores seneste "Battle of the Ducks", hvor kunstnere kan tatovere en af vores Lucky Duckys og sende den ind for en chance for at vinde $2.500. En af vores deltagere blev virkelig kreativ og skabte en hel kriminalhistorie til sin tatoverede and – den ankom "kvalt" i kondomer med polaroid-"beviser" og en fuld mordhistorie - det var ret utroligt og sådan en uden for boksen måde at indsende et bidrag på. Tatoveringerne var også fantastiske!

Vil du hellere kæmpe mod 1 Lucky Ducky på størrelse med 1 hest eller 100 Lucky Ducky-størrelses heste?

Forudsat at begge er ubevæbnede, ville det være 100 Lucky Ducky-størrelses heste, 100 %... Jeg er 5'1, så en and på størrelse med en hest kunne knuse mig på et øjeblik, men jeg tror, jeg kunne besejre et væld af miniheste. De har ikke smidigheden til at klatre, og jeg kunne nemt sparke eller kaste dem bort fra mig, selvom jeg ærlig talt nok ville bruge de fleste af mine kræfter på at prøve at tæmme dem og gøre dem til kæledyr. Hvor søde ville heste i Lucky Duck-størrelse være?!

Hvordan kom du på ideen med at lave "Cutie Doll", og hvor populære har de været?

Cutie Dolls har altid været en fast bestanddel i tatoverings-flash, og det var en sjov måde at lege med nogle af disse ældre tatoveringstemaer på en ny måde. Jeg synes, der er et strejf af humor i alt, hvad vi skaber, og det er også blot en fjollet måde at gøre noget forbudt på ved at tatovere disse små babyer. Vores team har det helt sikkert sjovt med at lege med dem og sætte dem i mærkelige situationer på de sociale medier – en af vores favoritter var en lille, tatoveret babyseance sidste Halloween.

Hvorfor valgte du at lave produkter i Fitzpatrick tone 2-5?

Repræsentation og inkludering er noget, der er meget vigtigt, og noget tatoveringsbranchen har været langsom til virkelig at skubbe frem i forreste række. Der er et hul i branchen, når det kommer til mørkere hud på mange måder - fra inkludering i porteføljer og fremvisninger på kunstneres Instagram-kontoer til uddannelse og tilgængelige produkter. Indtil for nylig var der ikke ressourcer til at øve sig på forskellige hudfarver og ressourcer til at hjælpe kunstnere med at forstå forskellene.

Hvad er det mærkeligste du har lavet af falsk hud?

Det er måske ikke så mærkeligt et objekt, men størrelsen gør det bestemt bemærkelsesværdigt – vi har for nylig lavet nogle speciallavede 2-meter ark, som var enorme. Det er kærligt blevet kaldt "Wall of Flesh" på lageret, men det er temmelig uhyggeligt, bare det at have en kødfyldt masse på størrelse med et lagen, der flagrer omkring.

Hvad sælger bedst - venstre eller højre hånd?

De fleste går efter højre hænder, men det er overraskende delt 50/50, når det kommer til højre i forhold til venstre arme eller fødder.

Hvorfor bruge A Pound of Fruit i stedet for en rigtig grapefrugt?

Grapefrugterne blev lavet som en sjov måde at hylde den måde, hvorpå mange af os lærte at tatovere på, ved at bruge frugter – samt at det er en sød måde at holde fast i sine første tatoveringer på og se, hvor meget man udvikler sig, efterhånden som ens karriere skrider fremad, uden at frugten rådner eller bliver muggen.

Hvilke nye produkter vil du lancere næste gang?

Jeg kan ikke afsløre for meget her, men vi er lige begyndt - vi har en masse rigtig sjove og spændende ting på vej rimelig snart. Jeg tror, folk vil have det sjovt med at tatovere dem. Vi tænker konstant på nye og tilfældige objekter, der ville være sjove at tatovere - og selvom der har været mange afvisninger (RIP tatoverbare hotdogs), er der en LANG liste af kødfyldte skulpturer og former, som vi slet ikke kan vente med at bringe til live.

Hvilke tatovører skubber branchen fremad lige nu?

Jeg har det altid dårligt med at nævne navne, da jeg næsten helt sikkert vil glemme nogen, men der sker så mange fantastiske ting i branchen lige nu – de nye kunststile og grænser, der bliver rykket inden for tatovering helt generelt, er bare helt utrolige. Jeg er også spændt på at holde øje med de kunstnere, der skubber branchen fremad, ikke kun kunstnerisk, men også gennem innovation og ændringer af de etablerede branchenormer.

Der er mange flere kunstnere, der nu fokuserer på fremtiden og tilbyder uddannelse til fremtidige tatovører på nye måder, der er langt mere åbne, end de nogensinde har været i min tid i branchen. Fænomenale kunstnere med imponerende porteføljer begynder at tilbyde onlinekurser og træning for nye kunstnere på en åben måde, som vi virkelig ikke har set tidligere – der er mange meninger om, hvorvidt det i sidste ende er en god eller en dårlig ting, men det er en idé, der virkelig er ved at komme op i fart, og nye udgaver og klasser lanceres til stadighed. Jeg er spændt på at se, hvordan det vokser og udvikler sig.

Skal A Pound of Flesh med på nogle konferencer i 2023?

Vi bruger al vores tid på at arbejde på nye forme og skabe nye produkter, så vi kommer ikke så ofte ud på farten. Men du kan altid finde nogle kropsdele eller Cutie Dolls liggende ved ethvert show, fordi vi har så mange fremragende distributionspartnere, der deltager for os.

Hvad byder fremtiden på for A Pound of Flesh?

Fremtiden for A Pound of Flesh er som sædvanlig underlig, uforudsigelig og med masser af sjov. Vi vil aldrig helt afsløre, hvad vi har "brygget på" i vores faciliteter, men vi tænker altid på innovative forme og overflader, der vil udfordre kunstnere og pifte deres 3D-porteføljer op.

Efterhånden som vi udvider til PMU- og piercingverdenen, vil vi også tilbyde flere og flere øvelsesforme, der er nyttige for en bred vifte af kunstnere. Der burde være kød nok til alle!

Kæmpe tak til Kayleigh for at tage sig tid til at besvare vores spørgsmål - vi ved, at du må have hænderne fulde!

Sørg for at tjekke A Pound of Flesh og deres krumspring ud på Instagram og Facebook, eller tjek hele udvalget af syntetisk hud, inklusive hænder, arme og Cutie Dolls i Fitzpatrick tonerne 2-5!