Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

A Pound of Flesh Venstre Hånd + Underarm

SKU POFLESH-LHANDARM
På lager
1.219,00 kr. 975,20 kr.

"A Pound of Flesh" er en silikone/gummi-baseret syntetisk hånd, som er produceret for at gengive oplevelsen af at tatovere på klienters hænder og hud. Hovedformålet er at hjælpe lærlinge og nye tatovører teknikker under rigtige forhold, uden at øve og lave fejl på rigtige mennesker. Mere erfarne kunstnere kan også bruge produktet til at fremvise evner og håndværk, hvor man kan se arbejdet på hud fremfor papir. "A Pound of Flesh" er det tætteste du kan komme på rigtig hud.

Til stencils anbefaler vi ELECTRUM stencil solution. Efter stencilen er påsat, spray et tyndt lag aerosol hårspray, og lad det tørre natten over. LAD DEN IKKE tørre i mere end en dag, eller den vil blive permanent. Når du tegner med en skin doodler, skal du stadig lade den tørre natten over. Hvis stencilen er blevet permanent, tilføj klorin ovenpå, og lad det arbejde i 5 til 10 minutter. Du kan også tilføje klorin efter tatoveringen er færdig - det vil ikke skade den.

Scotty Munster - "Jeg elsker at den er formet som en hånd, i stedet for et ark gummi! Jeg tænker og at kantfeltet minder meget om at lave kanter på huden. Jeg var glad for slutresultatet. Jeg troede ikke det ville fungere så godt som det gjorde!"

Rodney Eckenberger - "Jeg synes virkelig det er et godt produkt! Jeg må være ærlig og sige at det er det tætteste på rigtig hud, som jeg har tatoveret på."

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.

Pakke med 100 stk. Uniglove Violet Pearl nitrilhandsker
Pakke med 100 stk. Uniglove Violet Pearl nitrilhandsker
Fra 94,00 kr. 75,20 kr.
Daylight Omega 3,5 Magnifier Light
Daylight Omega 3,5 Magnifier Light
1.688,00 kr. 1.350,40 kr.
Pakke med 20 Cheyenne Hawk Magnum Patroner
Pakke med 20 Cheyenne Hawk Magnum Patroner
Fra 249,00 kr. 199,20 kr.