Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Tatoverings Maskiner

Killer Ink Tattoo har et omfattende udvalg af de bedste rotary og coil tatoveringsmaskiner der er tilgængelige, så vi kan give dig de rette maskiner til at skabe de mest fantastiske tatoveringer.

Killer Ink Tattoo er verdens hoveddistributør af Stigma-Rotary®, skaberne af verdens første justerbare rotary tatoveringsmaskine. Stigma-Rotary® fortsætter med at udvikle og frembringe de mest avancerede rotary tatoveringsmaskiner i verden.

Vi er også hoveddistributør i EU af EGO Rotary tatoveringsmaskiner, udviklet af den britiske artist Bez. Anset som af verdens førende tatovører fortsætter Bez med at opfinde og udvikle noget af det mest innovative og avancerede tatoveringsudstyr der fås på markedet.

Uanset om du leder efter en original gammeldags coil tatoveringsmaskiner eller en innovativ ny rotary tatoveringsmaskine, kan du være sikker på at Killer Ink Tattoo har det bedste udvalg af maskiner!

Vores store udvalg af professionelle tatoveringsmaskiner indeholder de største mærker i tatoveringsverdenen. Tjek tatoveringsmaskiner fra f.eks Stigma-Rotary®, EGO Rotary, Cheyenne HAWK, FK Irons, Spektra, Bavarian Custom Irons, NeoTat, Inkjecta, Equaliser, Vlad Blad Irons og mange flere for det mest opdaterede udvalg der fås når det drejer sig om nye farver eller opdaterede maskinmodeller.

Hos Killer Ink Tattoo er vi sikre på at have de tatoveringsmaskiner der bedst passer til dit behov, uanset om det er til linjer, farvning, skygger eller det hele kombineret! Du kan vælge din favorit tatoveringsmaskine ved at søge i de forskellige mærker der findes i vores udvalg.

Vi har også en lang række tatoveringsmaskinedele og tilbehør til dine coil eller rotary tatoveringsmaskiner.