Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Inkjecta

21 varer

Filtrer

21 varer

Filtrer

Inkjecta Flite Nano er en rotary tatoveringsmaskine som er dedikeret til patroner. Vi har i øjeblikket tre versioner af Inkjecta Flite Nano tatoveringsmaskinen i vores onlineshop: Lite, Titan og Elite. Hver patrondedikeret tatoveringsmaskine er meget alsidig og egnet til lining, shading og farvning på tværs af alle stilarter.

Inkjecta Flite Nano tatoveringsmaskiner har en forudinstalleret 3,25 mm excenter og en RCA forbindelse. Rotary tatoveringsmaskinerne har også en brugerdefineret ‘Nano Technology’ børstefri motor uden opstartsforsinkelse, hvilket sikrer en meget letglidende præstation. Driftsspændingen for hver Inkjecta Flite Nano er mellem 4,5 og 20 volt.

Hver Inkjecta Flite Nano tatoveringsmaskine har en semi-stiv bar og Inox smøremiddel med i kassen, mens Titan og Elite modellerne også har bløde, middel-hårde og hårde torsion bars. Disse Inkjecta Torsion Bars giver tatovører mulighed for at indstille rotary maskinens hårdhed præcist som de gerne vil have det, hvilket gør Titan og Elite til de mest alsidige Inkjecta Flite Nano maskiner.

Begge Inkjecta Flite Nano Lite og Elite varianter har en legeret konstruktion, mens Elite modellen også kommer med et titanium skruestik. Inkjecta Flite Nano Titan har en karbonfiberramme, hvilket gør den til en ekstremt let maskine på kun 47 gram.

Inkjecta Flite Nano Titan og Elite tatoveringsmaskinerne har også stødpuder (for øget komfort) og et LED-aktiveringslys - en cool lille funktion.

Alle Inkjecta Flite Nano rotary tatoveringsmaskiner er kompatible med patrongreb med krave og backstem, som for eksempel Inkjecta Textured Ergo Cart Grips, DarkLab RPG Click Ergo Grips og Cheyenne HAWK Grips .

Da disse tatoveringsmaskiner er patrondedikeret, kan tatovører bruge patroner fra alle de store mærker, herunder Cheyenne HAWK patroner og Killer Ink Tattoo patroner.

Når det kommer til ydeevne, er alle Inkjecta Flite Nano tatoveringsmaskiner de samme. Prisforskellen afhænger af konstruktionen af rotary maskinerne og indholdet af kassen.

Inkjecta Flite Nano Lite er umalet, mens Titan og Elite modellerne kan bestilles i mange iøjnefaldende farver.

Killer Ink Tattoo forhandler også forskellige dele til inkjeta Flite Nano rotary maskiner i vores onlineshop, herunder Bumpers, Caps, Flex Bars, Rigid Bars, Semi-Rigid Bars (drev), Cams, og Grebdæksler i gummi. Disse Bumpers og Caps er tilgængelige i mange farver og kan bruges til at tilpasse din Inkjecta tatoveringsmaskine eller til at udskifte dine gamle afdækninger.

Install Killer Ink Tattoo App Install