Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

FK Irons Darklab: Lightning Bolt trådløs RCA batteripakke - enkelt pakke

SKU FK-LBOLT-SINGLE
På lager
2.110,00 kr

DarkLab Lightning Bolt fra FK Irons er en trådløs batteripakke som kan klikkes på din tatoveringsmaskine via dens RCA tilslutning og den kan tilbyde op til 10 timers arbejde med en enkelt opladning.

Takket være dens trådløse kapacitet, hjælper Lighting Bolt batteripakken til at skære ned på rodet på din arbejdsplads ved at fjerne behovet for kabler. Den er også trådløs fodkontakt aktiveret (sælges særskilt).

DarkLab Lightning Bolt tilbyder tilslutning via Bluetooth, hvilket gør at du kan pardanne batteripakken med andre trådløse produkter fra DarkLab, såvel som mærkets mobile app. Trådløs firmware opdateres også hvilket betyder at Lightning Bolt er fremtidssikker og vil være kompatibel med kommende tatoveringsmaskiner fra DarkLabs søstermærke, Spektra Rotary.

Lightning Bolt batteripakken fra FK Irons har et let design med en vægt på blot 58 gram, der sikrer at den ikke vil efterlade din rotary tatoveringsmaskine tung i toppen under brug.

Lightning Bolt har et lithiumion batteri med en USB-C tilslutning, der giver en hurtig opladningshastighed på op til 1,5 ampere når der benyttes DarkLab USB kraftenheder. Den trådløse batteripakke har også en batterikapacitet og spændings LED indikator.

DarkLab Lightning Bolt trådløs RCA batteripakke er kompatibel med alle Spektra Rotary tatoveringsmaskiner, inklusiv Direkt 2, Edge X, Halo2, Xion, Xion Gorilla og Xion S.

Vigtigste egenskaber:

  • Dobbeltpakke - x 2 enheder
  • Tilbyder op til 10 arbejdstimer med en enkelt opladning.
  • Kan klikkes på din tatoveringsmaskine via dens RCA tilslutning - ingen ledninger/kabler nødvendige
  • Trådløs fodkontakt aktiveret (sælges særskilt)
  • Bluetooth tilslutning - kan pardannes med DarkLab trådløse produkter og mobile app
  • Fremtidssikret - trådløs firmware opdateringer for fremtidig kompatibilitet
  • Vægt: 58 gram
  • Hurtig opladningshastighed med op til 1,5 ampere med DarkLab USB kraftenheder
  • Li ion batteri med USB-C tilslutning
  • Batterikapacitet og spændings LED indikator
Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.