Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Cheyenne Power Supply Start Up kabel

SKU CHE-STARTUP
På lager
460,00 kr. 368,00 kr.

Cheyenne HAWK Thunder er designet til at fungere på sit optimale niveau, med den nyeste version af Cheyenne strømforsyninger (enten i PU2 eller den nye PU1). Hvis du bruger Thunder på enten den nye PU1 eller den nyeste version af PU2, så du behøver ikke dette kabel. En integreret plade i de nyeste versioner af PUI og PUII gør det muligt, at starte maskinen med 4-6V.

Maskinen har en meget kraftig motor, og med strømforsyninger uden dette kabel, er det nødvendigt med en spænding på 10-11,for at starte motoren. Derefter kan man skrue spændingen ned på 3-5 volt uden nogen problemer.

Med kablet eliminerer man behovet for at starte maskinen på ca. 10-11 volt, for derefter at skrue spændingen ned. Her starter man ganske enkelt maskinen på den ønskede spænding.

Tekniske Data

  • Længde (cm): 190

NB: Din 12 måneders garanti er gyldig direkte hos Cheyenne. I det meget usandsynlige tilfælde, hvor du måtte opleve et problem med dit produkt, vil vi give dig instruktioner om hvordan du kontakter Cheyenne til at løse dit problem.

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.

Critical Universal Battery Dock
Critical Universal Battery Dock
563,00 kr. 450,40 kr.
Bristol Tattoo Club tatoveringsmaskine - Les Skuse Shield
Bristol Tattoo Club tatoveringsmaskine - Les Skuse Shield
Fra 1.975,00 kr. 1.580,00 kr.