Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Elite Pocket S6 USB Termisk Printer

SKU ELITE-PRINTER
På lager
2.522,00 kr. 2.017,60 kr.

Den termiske Pocket S6 USB trådløse stencilprinter fra Elite eliminerer behovet for kabler, med dataoverførsel over Bluetooth via den dedikerede app, som er tilgængelig til både Android- og Apple-enheder.

Et 1200mAh lithiumbatteri forsyner printeren med strøm så den kan producere omkring 60-80 stenciler på en fuld opladning. Printeren i sig selv er brugervenlig og opladet via USB-C, med en tænd/sluk-knap på siden og papirfremføring på toppen af enheden. Vælg om du vil udskrive på standard A4-ark eller på længere 14” stencilpapir - denne printer fungerer bedst med Ozer Thermal Paper.

Brug appen til nemt og hurtigt at sende dit tatoveringsdesign, justere udskriftens tæthed og fotoets grad af mørke alt efter din smag. Appen har fotoopdelingsfunktionalitet, som fjerner besværet med at udskrive en større stencil over flere stykker papir, og giver dig mulighed for at rotere og beskære dine billeder. Sørg for, at du har den nyeste version af appen downloadet for de bedste resultater!

Vigtige Egenskaber:

  • Mobil trådløs printer
  • 1200mAh batteri
  • Bluetooth-forbindelse
  • App tilgængelig i Google Play og Apple Store
  • Mål (B x D x H): 260 x 57 x 29 mm
Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.

ELECTRUM - Stencil primer gel
ELECTRUM - Stencil primer gel
Fra 78,00 kr. 62,40 kr.
120ml
Recovery Stencil Lock-flaske
Fra 102,00 kr. 81,60 kr.
Install Killer Ink Tattoo App Install