Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Makkuro Sumi Chestnut Shading Mid Tone 120ml

SKU MAK120-CHEMID
På lager
156,00 kr.

Makkuro Sumi Chestnut skygge i medium tone.

Chestnut (kastanje) skygger er perfekte til portrætter, for at fremhæve udtryk i ansigtet. Et must-have til realisme tatoveringer. Er god til chiaroscuro (anvendelse af lys og skygge/ stærke kontraster) teknikken. Er en smuk farve til baggrunde i japanske tatoveringer, Geisha, karper, og meget mere.

Alle ingredienser i Makkuro Sumi blæk er af den højeste kvalitet. Præcist målt for at give præcision og konsistens. Blækket er dermatologisk testet, gammastrålingssteriliseret, dateret for at sikre høj kvalitet og friskhed. Den samme farve og konsistens vil findes i hver portion. Et mikrobielt-fri pigment. Forseglet, kvalitetstestet, og fremstillet i et certificeret laboratorium med godkendte ingredienser. Blækket har en vandig konsistens og intense farver, som sikrer et strålende resultat. Ingredienserne er listet på etiketten.

Tekniske Data

  • Flaskestørrelse (ml): 120
  • Tone: Medium
Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.

You may also like