Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Pakke med 50 stk. KWADRON nåle 0.25 mm LONG TAPER - Soft Edge Magnum

SKU KW25SEMLT
På lager
Kun %1 tilbage
Fra 346,00 kr. 276,80 kr.

Kwadron er uden tvivl blandt de bedste tatoveringsnåle der fås på markedet.

Vi er stolte af at kunne præsentere nåle som er bedst i sin klasse, sammenlignet med mange andre brands.

Hver konfiguration indeholder samme knivskarpe, fleksible og lange Taper nåle, med forbedret styrke og grupperet i den højest mulige præcision.

90% af de nåle som er på markedet er simple produkter, som er produceret af blødt stål, der nemt bøjer og deformeres, og kvaliteten af lodningen får en til at ønske på noget bedre. Når nålen bevæges, får du her en nål der kan holde til en friktion som almindelige nåle ikke kan holde til. Nåle mister deres skarphed, og frigiver metalspåner og støv, som kommer under huden, og kan have helbredsmæssig risiko. Resultatet er mindre pænt, og det tager uger før huden er komplet helet.

Vi tilbyder perfekt konfigurerede og sammenloddede nåle i førsteklasses kvalitet. Vi kan garantere, at i hver boks du køber, vil hver nål være lige god. De præcist grupperede skarpe nåle vil give komfort til dit arbejde, og hjælpe dig med at få de bedst mulige resultater.

Kvaliteten og pålideligheden af vores produkt, sætter mange anerkendte tatovører stor pris på. Du bør ikke vente med at prøve de nåle, som bruges af de bedste i tatoveringsindustrien.

Tilgængelige diametre: 0.25, 0.30, 0.35, 0.40mm og teksturnåle.

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.

Match nåle med tips

Venligst klik her at se vores skema over hvordan man tilpasser nåle med tips.

Install Killer Ink Tattoo App Install