Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!

Pose med 50 (200 kopper) Soldier Bee Grey Hive Caps

SKU HIVE-CAPS-GRY
På lager
125,00 kr.

Hive Caps er en innovative sekskantede kopper til tatoveringsblæk, der er lette at placere, stabile og kan tilpasses.

Hive Caps intuitive design giver mulighed for en hurtigere og enklere opsætning, som betyder kunstnere bare kan tage dem, placere dem og gå igang! Hive Caps er designet, så de er lette at sætte sammen og kan udvide tatovørens farvepalet. De lader også kunstneren skabe en personlig opstilling, mens de sikrer maksimal udnyttelse af plads på bordpladen.

Designets funktioner slutter ikke bare her. Hive Caps er også vendbare, så når du vender dem om, finder du en mindre blækkop. Det er perfekt, når du vil bruge mindre blæk i din kop eller sætte den sammen med en større kop.

En anden fordel ved konstruktionen er muligheden for at stable Hive Caps, hvilket forhindrer at tatoveringsblækket tørrer ud under længere sessioner. Det minimerer også risikoen for kontaminering, perfekt til brug på messer.

Hive Caps kommer også med målestreg på den større hætte, som hjælper med at sikre pålidelige blandinger fra session til session. De er også mere stabile end almindelige blækkopper og kræver ikke noget middel, for at sætte dem fast på bordpladen.

Hive Caps er ikke bare designet til at gøre tatovørens opstilling lettere og mere effektiv, de er lavet, så de er lette at knække af og smide væk.

Hive Caps har følgende mål: 6,1 cm (længde) x 3,5 cm (bredde) x 1,9 cm (højde).

Lille kop: 12~14 mm indre diameter
Større kop: 14~16 mm indre diameter

Fås på bestilling i poser med 50 stk. (200 kopper).

Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.