Expressleverans nästa arbetsdag tillgänglig!
  • Priser ink. moms
  • Priser eks. moms
Kontakt os

Sort Tattoo Art II: Modern Expressions of Tribal- Edition Reuss

SKU BK-BTA2
På lager
526,00 kr. 526,00 kr. 375,00 kr. 375,00 kr.

Black Tattoo Art II: Modern Expressions of Tribal, er anden udgave af hvad der tidligere er blevet anset for at være bibelen indenfor blackwork tatoveringer. Bogen fortsætter på første udgaves fotografisk rejse på tværs af jordkloden, hvor den viser de absolut bedste tatoveringer, som fanger det magiske af den forhistoriske kunstform og dets fortolkninger på kroppen.

Indeni det 448 siders massive bind, er der inkluderet mere end 600 billeder, og læsere will opdage quite forskellige bevægelser inden for tatoveringskunsten. Alt er muligt og alt er tilladt: sorte linjer, prikker, sletter, håndstukket eller maskintatoveret. Kreativiteten er uendelig: fra smukke traditionelle tribals, deltaljerede mønstre og billedrige designs, til de helt frie layouts.

Den imponerende diversitet af tatoveringsdesigns præsenteret i Black Tattoo Art II, er baseret på den fremragende liste af internationale kunstnere: 80 af de bedste tatovører fra Skt. Petersborg til Sao Paolo, Austin til Aotearoa, Barcelona til Brooklyn og hinsides. De deler deres kreativitet, innovation og sjæl i deres præsentation gennem billeder af deres tatoveringer og kunstværker i denne bog. Bogen indefatter fem spændende kapitler, med korte introduktioner: Ornamental/Neotribal, Dotworks, Keltisk/Nordisk, Abstrakt/Art Brut, og Traditional Revival. Disse tatoveringsværker viser tilsammen de uendelige muligheder som kan skabes alene med nåle og sort blæk.

Tekniske Data

  • Stort format: 24.5cm x 31.5cm
  • Tekst på engelsk og tysk
Levering

Alle bestillinger som er betalt før 16:00 vil blive afsendt samme dag (på en hverdag) via den service du vælger.

De relevante leveringsomkostninger varierer alt efter størrelse og vægt af din bestilling og starte fra kun Kr. 74,00 med UPS. Næste arbejdsdag leverancer er også tilgængelige i nogle områder

Garanti

Venligst klik her at se på garantiinformationen.