Vores første tatoveringskonference i 2023, der begynder et år fyldt med fremragende tatoveringsevents, er Brighton Tattoo Convention 2023 den 25. og 26. februar!

Konferencen afholdes i Brighton Center, som ligger ved havet, hvor mere end 450 tatoveringskunstnere og handlende vil strømme til byen for at fremvise deres færdigheder med en alt i alt utrolig høj kvalitet af talent.

Et stort antal af vores sponsorerede tatoveringskunstnere vil også være til stede, herunder Kirsten Pettitt og Reece Mortiboys fra The Church; Fredy Ricca, Matt Stopps og Nichlas Hald fra Origin Tattoo London; og Adem Senturk fra Fat Fugu Collective!

Six Bullets sender deres sædvanlige beredskab af tatoveringskunstnere; Adrian de Largue, Ben Dunning, Marcin Malin, Nadine Dohr, Tom Farrow, Chanelle Jasmin og Laura Lenihan der alle vil arbejde på konferencen.

Tatoveringskunstnere fra hele Storbritannien vil være til stede og repræsentere et stort udvalg af forskellige stilarter. Find sort og gråt tatoveringsarbejde med Yarson, Jason James Smith og Sureno; geometrisk blackwork med Bintt; pulserende farver med Isobel Morton, Matt Daniels og Cloto; farverig neo-traditionel med folk såsom Phil Wilkinson og Anthony Lennox; og ornamental ekspertise med Jenna Kerr. Stol på os, når vi siger, at dette kun er toppen af isbjerget!

I år vil konferencen have fire barområder fordelt på fire etager med hver deres scene og DJ. Se rockabilly-talenterne fra The Whisky Sours, eller nyd Young Franks enmands-punk-outfit - og alle er velkommen til det officielle afterparty i Hope and Ruin den 25. til en aften med livebands, DJ's og psykedeliske lysshows!

Billetter koster kun 50£ for begge dage (30£ for studerende), eller køb blot en dagsbillet for 30£ (20£ for studerende) og få en billet til afterpartyet uanset hvad! Hvorfor ikke tage hele familien med - alle under 16 år kommer gratis ind sammen med en voksen.

Som sædvanligt fyldes forudbestillinger hurtigt op, men der vil være masser af tatoveringskunstnere, der tilbyder aftaler via flash appointments og aftaler, når man møder op i løbet af weekenden. Husk at kigge forbi Killer Ink-standen for at sige hej og få dine tatoveringsartikler - vi glæder os til at se dig der!