2023 ser det fantastiske Tattoo Tea Partys 11. konference dagens lys, og vi kan ikke vente!

Konferencen afholdes i Manchester Central Convention Hall, som er perfekt beliggende i centrum af byen mellem Deansgate og Manchester Oxford Rd togstationer. I år vil vi se omkring 360 tatovører udføre deres håndværk og lave tatoveringskunst foran alles øjne.

Du kan forvente at se tatoveringspriser, forlystelser, pyroteknik, motorcykler og gøglerforestillinger samt fremragende varer og boligartikler til de besynderlige og vidunderlige deltagere.

Vi er spændt på at se et par af vores sponsorerede kunstnere tage turen nordpå til Tea Party, inklusive Aggie Vnek fra Abrakadavra Studio i Ipswich, Bara Barawski, der repræsenterer det nytraditionelle element i Six Bullets-teamet i London, og Rossie de Medici der tager turen fra Irland for at byde på sorte og grå portrætter og horror-tatoveringer.

Arron Raw vil også deltage og tilbyde sit sædvanlige udvalg af fremragende, mørke og forvrængede tatoveringsværker, mens Adam Blakey vil imponere med sine sorte og grå realistiske færdigheder.

Indehavere af forhåndsbilletter kan begynde deres dag kl. 11.00, mens almindelige billetindehavere er tilladt fra 11:45. Alt det sjove varer indtil 21:30 om lørdagen og en tidligere afslutning kl. 20.00 om søndagen.

Køb weekendbilletter for 38£, eller betal kun 20£ for en hel dag med fed alternativ underholdning - vi ses der!