FK Irons Flux Max ier en trådløs penlignende tatoveringsmaskine med et væld af nyttige funktioner, understøttet af den forbedrede PowerBolt II.

Flux Max er kulminationen på mange års arbejde. Den er fremstillet i USA og er mesterligt udformet med det mål, at tilbyde en raffineret brugeroplevelse til alle tatovører.

FK Irons seneste maskine drives via PowerBolt II og kommer som et sæt med enten en eller to batteripakker. Inklusiv vægten på PowerBolt II vejer maskinen i alt 205 g – hvor batteripakken udgør blot 30 gram.

Ved at benytte PowerBolt II kan du anvende Darklab Killswitch, en håndfri fodpedal med indbygget skridsikker montering og langtidsholdbar intern batteri. I modsætning til tidligere udgaver, behøver du ikke engang at forbinde til Darklab-appen, da den naturligt er forbundet til PowerBolt II via Bluetooth.

PowerBolt II har en displayskærm der viser dig alt, hvad du har behov for at vide – en strømvisning i hertz eller volt, en sekundær strømvisning med en alternativ mulighed, Bluetooth-indikator, indikator for batteriopladning, eGive-niveau og en timer. Der er endda også en mulighed for at skifte til højre eller venstrehåndethed for skærmretningen.

Et berøringsfølsomt område på siden af batteripakken giver mulighed for at slukke eller tænde den, såvel som forøge eller reducere den elektriske spænding i trin på enten 0,1 eller 0,5 V. Denne og andre indstillinger kan ændres ved at gå ind i batterimenuen, via et tre-sekunders tryk på power-knappen, og derpå fortsætte med at benytte power-knappen til at bladre igennem muligheder.

Batteriet har også en transporttilstand, hvilket gør den perfekt til at medbringe på rejser til gæsteoptrædener og konferencer. Når batteriet er fuldt ud i transporttilstand, kan den kun tændes ved at sætte den i stikkontakten med dens USB-C kabel. Vi vil altid anbefale at bruge de kabler og opladere som følger med kassen, for at sikre at du modtager et solidt flow af strøm.

PowerBolt II har et par ekstra trick i ærmen med nogle yderligere lag af elektronisk sikkerhedsbeskyttelse i det nye og forbedrede bundkort.

Sensorer i Flux Max-maskinen tjekker automatisk spændingen i magasinet, så den give som du ønsker, er præcis den du får. Du kan nemt indstille eGive via PowerBolt II; du skal blot vælge fra niveau 0 for ingen give, niveau 1 for hård, niveau 2 for mellem og niveau 3 for blød.

Hvor den forrige PowerBolt kun tilbød spænding så lavt som 5 V, kan PowerBolt II skrues ned til 4 V, hvilket gør Flux Max perfekt til stile såsom stippling.

Med hensyn til formen er FK Irons Flux Max-maskinen designet for komfort, når man holder på den i længere tid. Den nye grebstil har krumme fordybninger rundt om basen for bedre ergonomi, selvom du kan vælge at bruge engangsgreb, eller Flux og EXO-greb, hvis du foretrækker det.

Den er kompatibel med universelle Cheyenne-type nålmagasiner – inklusiv vores egen Killer Ink magasiner – såvel som tidligere PowerBolt batteripakker og Darklab-appen. Tilpasning til denne maskine vil være nemt for enhver tatovør der allerede er komfortabel med en penlignende roterende maskine.

Derudover kommer Flux Max-maskinen med et 4,5 mm slag som standard, men er også tilgængelig med 3,2 og 4,0 mm valgmuligheder.

Vælg blandt to farvemuligheder for Flux Max – en komplet sort (kendt som Stealth), den anden med en gylden ring omkring midten. Grebet på selve maskinen ligner FK Irons Gorillagreb, men med et mere konisk design.

Se vores produktvideo nedenfor for en komplet gennemgang af FK Irons Flux Max og PowerBolt II!