Bristol Tattoo Convention er tilbage i 2022 og finder sted i Ashton Gate Stadium fra den 9.-10. juli.

Med 250 kunstnere fra over hele verden og over 30 bode, der handler i alt fra tandjuveler til udstopning, er der meget at se ved Bristol Tattoo Conventions 6. udgave.

Nogle af de kunstnere, vi sponsorerer, deltager – vær på udkig efter Hettie Bakers blødt skitserede værker med blomster og natur, besøg Fredy Ricca for at få et kig på nogle traditionelle designs, der både findes i farve og i sort og gråt, eller find Ange Pele for at se farverige neo-traditionelle og popkulturværker!

Hvis du foretrækker realisme og portrætter, så kan du finde vej til Damian Gorski, hvis værker med abstrakt realisme blander portrætter og miljøer sammen, eller Matthew James, skaberen af en dynamisk sort og grå realisme iblandet surrealistiske elementer.

Som sædvanligt vil Thekla i Bristol være vært for åbningsfesten med live bands og poppunk-hits på fredag den 8. juli, før konferencen åbnes for folk med forsalgsbilletter kl. 11 den næste dag.

Konferencens underholdning byder på livemusik i baren fra The Old Time Sailors, plus Demondromens episke "Wall of Death" – et stuntshow, hvor motorcykelister laver dødsforagtende præstationer på klassiske-motorcykler.

Køb dine billeter nu til £15 i forsalg eller betal £20 ved døren. Børn under 16 kan deltage gratis, hvis de ankommer sammen med en betalende voksen. De har sågar arrangeret gratis buskørsel til Stadium fra Temple Meads-togstationen og Bristol bycentrum, så du kan nyde en cider eller to!