Efter en ufrivillig to-års pause er Corsair Tattoo Ink tilbage på banen denne 2-3. juli i Le Quai Saint-Malo, som er placeret inden for voldene af havnebyen.

Takket være støtten fra tatovører såvel som fans, vil Corsair komme tilbage i 2022 til dens femte udgave med hundredvis af udstillere, inklusiv tatovører, piercere, tøjmærker, musikere og madboder.

Fra middelalderen frem til det 19. århundrede var Saint-Malo et knudepunkt for kapere, korsarer og sørøvere, og en korsvej for kommercielle og kulturelle udvekslinger – hvilket netop er derfor, at Kalil Moktar valgte denne by til en konference som vært for de bedste tatovører fra hele verden!

Adskillige af vores fantastiske sponsorerede tatovører vil være tilstede i weekenden, inklusiv Alberto Escobar med hans sorte og grå realisme og Chicano tattoos, Egon Weissberger og Thomas Vincent for fotorealistiske sorte og grå værker, og Gaby Castel, hvis livlige, farverige og neo-japanskr design helt sikkert vil vække opmærksomhed.

Se det bedste af det bedste ved slutningen af hver dag med eventets konkurrencer. Lørdagens priser fokuserer på små tatoveringer, med priser der går til små farveværker, små sorte og grå værker samt Best of Day. Søndagen vil byde på priser for de større værker med store farve og store sorte og grå anerkendelser, såvel som endnu et Best of Day-trofæ.

Der vil også være den prestigefyldte Golden Corsair-pris, der hylder det bedste enkeltværk i løbet af weekenden, og helt nyt for dette år, en Best Marine Tattoo-kategori for enhver kropskunst med et maritimt tema.

Næsten 3000 mennesker besøgte Corsair under dens første år, og ved dens fjerde år kom mere end 5000 mennesker. Efter to år uden konferencer, forventer teamet bag Corsair at slå rekorden i år.!

Uanset om du ønsker at udforske nogle utrolige tatovører, eller reservere en tid til dig selv for en tatovering, får du det helt sikkert sjovt på Corsair Tattoo Ink!