2020 og 2021 var ærligt talt lidt for meget.

I 2022 lykkedes det os at genvinde en lille smule normalitet ved at nå frem til en masse konferencer og besøge nogle af vores sponsorerede kunstnere. Vi blev forkælet med et par nye produkter, fik et indblik i nogle af vores yndlingsfirmaer og filmede masser af binge-værdige timelapse-videoer med tatovering!

Fra alle her hos Killer Ink ønsker vi dig et godt nytår og håber du får et forrygende 2023!

Konferencer var tilbage på programmet i år, og vi startede en sæson fuld af events med et besøg på Brighton Tattoo Convention, vores første konference siden 2020 (og hold da op, hvor har vi dog savnet konferencer!). Kirsten Pettitt vandt en "Best of Day"-pris for sit kunstværk skabt i samarbejde med Stephanie Melbourne, og prisen var velfortjent!

Næste stop var Tattoo Tea Party i Manchester, som var helt suverænt, delvist takket være de dynamiske og meget brandfarlige Fuel Girls! Desuden overværede vi vores sponsorerede kunstnere Bintt og Reece Mortiboys vinde en præmie i "Best Large Tattoo"-kategorien.

Vi besøgte også den første post-pandemiske Liverpool Tattoo Convention, vores lokale konference, der skulle være en ud af to i år. Med den anden blev udskudt til næste år, så vi er glade for, at vi fik mest muligt ud af dette event, som omfattede burlesk underholdning og interviews med Helen Warren, Arron Raw og Aggie Vnek fra Abrakadavra Tattoo Art Studio!

I september tog vi ned til London til åbningen af Big London Tattoo Show og mødtes med J Becerra, Isobel Morton, Cloto og Tiggy Tattoos for at finde ud af, hvad de alle syntes om weekenden. Deres dom? En kæmpe succes!

Og endelig afsluttede vi konferencekalenderen med den prestigefyldte Milano Tattoo Convention. Vi interviewede nogle verdensklassekunstnere og fik set flere af vores sponsorerede kunstnere vinde priser, inklusive Sampaguita Jay, der gjorde krav på "Best of Show"!

I Milano kom vi også på helt tæt på Kuro Sumi Pro-teamet, et kraftcenter af italienske kunstnere, der skaber fantastisk kunstværk, herunder Marta Make (ved hjælp af hendes Fine Art Black & Grey-blæksæt ), Mr Nobody og Lucky Luchino.

I løbet af året hang vi ud med nogle fantastiske tatovører, mens de skabte deres kunst, og vi har nogle timelapse-videoer der viser dette! Dette er din chance for at se tatoveringer blive lavet fra start til slut med farveeksperter inden for tegneserier såsom Tiggy Tattoos til kongen af farverealisme David Corden.

Nogle timelapse-videoer kom fra konferencebesøg, såsom David og Tiggys - vi fik også Lom og Akos Keller på Liverpool Tattoo Convention samt en lang række fremragende kunstnere på Milano Tattoo Convention, herunder Caterina Molin, Duda Lozano og El Whyner.

Det lykkedes os også at få et par timelapse-videoer, mens vi besøgte vores sponsorerede kunstneres studier - i år var vi så heldige at besøge Matt Daniels i Season One Tattoo i Preston, såvel som Laura Lenihan og Adrian De Largue i Six Bullets i Islington.

Vi fejrede Halloween sammen med Thomas Carli Jarlier, og lavede både et dybdegående videointerview og en timelapse af hans gotiske horror-kunstværk.

Som sædvanlig fremhævede vi en af vores sponsorerede tatovører hver måned med skriverier, der viste Jay Butler, Simon Mora, Rachel Van Machelen og Calvin Moktar liv og værker.

Så skiftede vi takt og besluttede, at vi skulle lære mere om de rigtige kunstnere - så du kan nu se interviews med personer såsom Toni Angar, Priit Salusoo, Keira Rose, Gaby Castel, Spendlo, Eliot Kohek, Sissy_Ink og Joe Frost!

Når det gælder udstyr har FK Irons virkelig forkælet os alle i år med et væld af nye tilbud. Flux Max med Powerbolt II er nok vores foretrukne kombination af trådløs maskine og batteripakke, der er udkommet i år, og du kan tjekke vores anmeldelse af den nedenfor.

Men virksomheden stoppede ikke der, slet ikke – vi fik også tre nye batteripakker fra FK Irons med Airbolt, Airbolt Mini og Powerbolt+. Og så blev vi forkælet med Killswitch-fodpedalen, som er kompatibel med alle de nye batteripakker, samt nye greb til FKs Flux- og EXO-maskiner.

Cheyenne udgav sin længe ventede HAWK Pen Unio til stor begejstring - en himmelsk fusion af deres HAWK Spirit, Thunder og Pen-modeller i én maskine! Den kontinuerligt justerbare slaglængde og brede stingfrekvens gør Unio ideel til langt de fleste tatoveringsstile.

Vi tog imod Recovery med et stort udvalg af produkter til tatoveringer, piercing og stretching, inklusive stencillås, saltvandsspray og barrierefilm til at bevare dine kropsmodifikationer sunde og raske.

I mellemtiden udgav A Pound of Flesh deres tatoverbare Cutie Dolls, der er over 10" høje, tilgængelige i Fitzpatrick-nuancer 2-5, såvel som deres Lucky Ducky og Grapefruit -stykker, som sluttede sig til udvalget af tatoverbare falske hudprodukter fra mærket. 

De frygtede EU REACH-regler trådte også i kraft i år, og vi så producenterne af tatoveringsblæk kappes om at producere de bedste REACH-overholdende serier. Kuro Sumi udgav sit Imperial-sortiment, mens World Famous dominerede farvemarkedet med sit Limitless-sortiment, til stor lettelse for europæiske tatoveringskunstnere!

Begge virksomheder fremstiller fremragende REACH-overholdende tatoveringsblæk, såvel som specialiserede blæksæt lavet i samarbejde med tatovører. World Famous udgav Limitless-sæt med A.D. Pancho og vores sponsorerede kunstner Thomas Carli Jarlier, mens Kuro Sumi Imperial udgav Zhang Po Grewyash Shading-sættet, Marble Stone-sættet og Marta Makes Fine Art Black and Grey-sættet.

Med Kuro Sumi og World Famous i spidsen for at fremstille EU-sikkert farveblæk, ønskede vi at få så meget information ud af dem, som vi kunne. Tjek vores interviews med Lou Rubino fra World Famous og Zhang Po fra Kuro Sumi for mere information om disse giganter i tatoveringsbranchen, hvordan de håndterer de nye regler, og hvad de tror vil være den næste store ting inden for tatovering.

Og glem ikke vores andre interviews bag kulisserne med folk såsom Hustle Butters Richie Bulldog, David Barroso, grundlæggeren af Mustoku og Richard Weiss, chef for produktionsstyring hos Cheyenne, som var så venlige at besvare vores spørgsmål og give os en smule indsigt i disse virksomheder, som vi elsker.

Det har været et vildt år, og vi glæder os til at drage fordel af endnu mere i 2023 - hold øjnene åbne og glem ikke at følge os på Instagram og Facebook for konkurrencer, live-chat med legender i branchen og inspiration til tatovering!